Aase til USA for studier

Haakon i aksjon mot Ullern tildligere i vår. Foto: Frank Halse

Haakon i aksjon mot Ullern tildligere i vår. Foto: Frank Halse

Haakon Hagen Aase ble i vinter hentet opp til a-stallen fra juniorlaget og har vært involvert i omtrent alle kampene så langt i år. Nå har Heming-gutten kommet inn på skole i USA og flytter over ved månedsskiftet for å studere. Derfor ble Vålerenga 2-kampen hans siste for denne gang, men vi håper selvfølgelig på gjensyn senere.

Aase fikk Lyn-debuten allerede tilbake i 2016 av Tresor Egholm og “Mikkis" Aaserud, da han fikk et par minutter mot Skjetten hjemme på Bislett. I fjor fikk han også to innhopp mot slutten av kampene mot Harstad og Melbo, før han, som nevnt, i vinter ble hentet opp i stallen av Bent Inge Johnsen. På 16 kamper har unggutten scoret ett mål.

Vi ønsker Haakon lykke til med studier og takker for innsatsen i år!

Thomas Nordeng