Simensen tilbake, mens Isaksen skifter klubb

Svensken var tilbake på banen etter et langt skadeavbrekk. Foto: Lyn1896.no

Svensken var tilbake på banen etter et langt skadeavbrekk. Foto: Lyn1896.no

Christoffer Simensen er tilbake etter et langt skadeavbrekk og har vært fast bestemt på å få spilletid før sommerpausen, etter en lengre periode med alternativ trening. I helgen fikk han drøyt 20 minutter da han erstattet Mathias Pedersen Aasand. Svensken er kjent for å ikke legge noe i mellom i taklingene og innsatsen er alltid på topp. Det fikk vi også en smakebit av etter innhoppet. Syv minutter tok det før navnet hans stod på dommerkortet etter det dommeren mente var en litt for tøff takling.

Vi er veldig glade for at Christoffer er tilbake på banen og treningsfeltet.

Rune Isaksen har også vært mye skadeplaget og har i våres jobbet med å bli helt frisk og komme i kampform. I år har han kun fått fire kamper for Lyn 2. Nå går veien videre for Tromsøværingen som har meldt overgang til avdelingsrival Frigg. Dermed stoppet han på 63 kamper og 29 scoringer for Lyn, i hvert fall for denne gang. Mange vil nok sitte igjen med minner fra seiersmålet han scoret borte mot Alta med en fantastisk skudd i Finnmarkshallen i 2013.

Vi takker Isaksen for denne gang og ønsker han lykke til videre!

Thomas Nordeng