Oppkjøringen til høstsesongen er i gang

Fin start på oppkjøringen i ettermiddag. Foto: Lyn1896.no

Fin start på oppkjøringen i ettermiddag. Foto: Lyn1896.no

Torsdag ettermiddag var laget samlet igjen på Kringsjå etter en liten ferie på to og en halv uke. Nå starter oppkjøringen til høstsesongen som sparkes i gang allerede lørdag 10. august. Da er det Ready som kommer på besøk til Bislett stadion.

Til høstsesongens første samling var det tolv friske spillere som stilte, inkludert tre prøvespillere. Noen få har fortsatt ferie, mens andre fortsatt er ute med skader. Det kan rapporteres om en god økt på Kringsjå og en gjeng som er revansjelystne etter den svake avslutningen på vårsesongen.

Det vil over de neste ukene være flere prøvespillere som skal få teste seg. Neste trening er allerede fredag kl. 18.30 og lørdag kl. 11.00.

Vi kommer med flere oppdateringer fra feltet i alle våre kanaler frem mot Ready-kampen.

Thomas Nordeng