Ny keepertrener fra England

Jake Knight er ny keepertrener i Lyn. Foto: Lyn1896.no

Jake Knight er ny keepertrener i Lyn. Foto: Lyn1896.no

I våres ble Pedro Espinha hentet til det Portugiske topplaget FC Famalicão. Siden den gang har klubben stått uten keepertrener, men nå er erstatteren endelig klar.

Jake Knight er 25 år og kommer fra London. Etter gode tips og referanser fra Pedro, så er han nå klar for Lyn. De to jobbet sammen i Bergsøy IL, der Jake stod keeper i 2014 og 2017. I den første perioden ble han kåret til årets spiller av klubben, samt tatt ut på årets lag i Sunnmørsposten. Jake kommer nå fra jobben som assistenttrener i Hatfield FC og keepertrener i Grassroots Academy.

Han startet karrieren som keeper i Stevenage da han var 14 år og var der til han fylte 18. Som 19 åring ble han hentet til 3. divisjonsklubben Bergsøy, der han som nevnt var i to perioder. I den andre perioden ble han ansatt som trener for Bergsøy sitt damelag og trener for akademiet.

I tillegg har han også vært blant annet vært innom Arsenal Ladies, der han var assistenttrener og keepertrener for reservelaget. Jake har også UEFA C-lisens og ønsker å ta UEFA B så raskt som mulig.

"Jeg gleder meg og ser frem til utfordringen her i Lyn. Jeg ønsker å bidra til at klubben kommer tilbake der den hører hjemme", sier en fornøyd Jake til Lyn1896.no

Og på spørsmålet om han kjenner Lyn fra før, svarer han:
”Jeg har hørt mye positivt om klubben fra Pedro, som var her før meg. Har også fått med meg John Obi Mikel-saken og vet at det har vært mange gode spillere innom klubben, deriblant Odion Ighalo. I løpet av min første uke her har jeg også skjønt at det er et enormt engasjement rundt klubben og høye forventninger.”

Selvom Jake kun er 25 år, så har han med seg masse erfaring som både spiller og trener som vi håper han kan dele med våre unge keepere og spillere i klubben.

Jake vil i tillegg til å være keepertrener for oss, jobbe med keepere og Akademiet Lyn Fotball.

Vi ønsker Jake velkommen til klubben!

Thomas Nordeng