Før kampen: Halsen

Lørdag reiser Lyn til Larvik for å spille bortekamp mot Halsen.

Halsen
Motsatt oppgjør i våres endte med en komfortabel 5-0 seier til Lyn på Bislett. Der scoret blant annet Henrik Lehne Olsen med et fantastisk skudd. Se høydepunktene fra kampen her.

Halsen ligger før runden på plassen foran oss med et poenget mer. I løpet av sommeren har de hentet den franske 21 år gamle spissen Rocky Kotoke. Men det er Christer Johansen Smith vi først og fremst bør passe oss for. Han er lagets toppscorer med ti mål. Christian Holst er suspendert.

Tre siste kamper:
Norild - Halsen 7-2
Halsen - Ørn-Horten 2-4
Lokomotiv Oslo - Halsen 2-3

Lyn
Mot Ready sist kom det tredje strake tapet og den femte kampen uten seier. Sist Lyn vant var nettopp mot Halsen, helt tilbake til 22. juni.

Det jobbes hardt på feltet for å snu den negative perioden, og spillergruppen har troen på at det skal snu snart.

Til Halsen-kampen er Nyheim og Randers tilbake etter å ha vært borte sist. I tillegg kan Mo Adams få sin debut. Oskar Hansen mister mest sannsynlig resten av sesongen med skade. Mathias Pedersen Aasand, Rasmus Gjemmestad og Christoffer Simensen er alle ute til denne kampen.

Emil Borkø kan spille sin 100 kamp for Lyn.

Hvordan følge kampen
Det er klart for høstens første bortekamp og turen går til Larvik.
Bastionen har satt opp buss, mer om turen finner du her.

Hvis du ikke har mulighet til å ta turen til Larvik denne lørdagen, så streamer Direktesport.no kampen. (krever Nettavisen Pluss medlemskap).

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping har Halsen som knepen favoritt. Hele oddsen: H:2,10 U:4,00 B:2,30 Husk at du kan støtte Lyn ved å sette klubben som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Halsen - Lyn, Bergeskogen kunstgress klokken 14.00

Thomas Nordeng