Midtstopper til Lyn

Bent Inge Johnsen er godt fornøyd med sin nye signering. Foto: Lyn1896

Bent Inge Johnsen er godt fornøyd med sin nye signering. Foto: Lyn1896

Johannes Nygaard Nilsen er klar for Lyn. Midtstopperen er 20 år gammel og kommer fra Vard Haugesund.
Han har nettopp flyttet til Oslo for å studere på Bjørknes. Nå skal han også spille for Lyn denne høsten og hjelpe klubben til å komme på vinnersporet igjen. Han har gått gradene i Vard Haugesund og har de siste årene spilt for a-laget i både 2. og i år 3. divisjon.

Les deg opp før lørdagens kamp mot Halsen

“Johannes er ung og har allerede god erfaring fra 2. og 3. divisjon. Sterk i posisjoneringen, ryddig, god med ball og solid i duellene. Det er en spiller som vil passe perfekt inn gruppen både som spiller og som person.” sier en fornøyd Bent Inge Johnsen om nysigneringen.

Vi tror og håper at han vil være med i troppen mot Halsen allerede til lørdag.

Velkommen til Lyn, Johannes!

Thomas Nordeng