Lyn og Molde inngår samarbeid

Lyn_Molde.png

Lyn 1896 FK og Eliteserieklubben Molde FK er enige om en samarbeidsavtale mellom klubbene. I førsteomgang gjelder avtalen ut 2020, med åpning for forlengelse.

«Vi gleder oss til å gjennomføre denne avtalen. Vi vil samarbeide tett med Molde om spillerutvikling og spillerutveksling mellom klubbene. Våre beste gutter vil få mulighet til å dra på treningsopphold og turneringer sammen med Molde FK. Og vi vil samtidig legge til rette for at våre unge talenter, i klubben og vår region, får prøvd seg i Molde. På samme måte vil spillere fra Molde kunne spille for LYN.

Molde FK er Norges kanskje mest veldrevne fotballklubb, og kan også vise til strålende sportslige resultater som en konsekvens av dette. Vi har fått et meget godt inntrykk av de dyktige og hyggelige menneskene der. Disse samme ressursene vil vi samarbeide med om utviklingen av spillere, trenere, treningsopplegg, organisasjon og markedsarbeid. Molde vil også kunne være med å utvikle et Lyn akademi som skal bedre utviklingen av våre egne talenter. Dette ser vi meget fram til, og være et viktig bidrag til at vi kommer oss tilbake til toppfotballen”, sier styreleder i Lyn, Petter Sætherbakken.

Også Molde FK er fornøyde med avtalen som nå er i boks.

«Det blir veldig spennende å starte et samarbeid med Lyn. Lyn er en av de mest tradisjonsrike klubbene vi har i Norge, men har havnet utenom det øverste sjiktet de seneste årene. Det at de ønsker et samarbeid med oss på sin vei tilbake dit de hører hjemme, er inspirerende. Vi håper og tror dette kan få positive effekter for begge klubber, og gleder oss til å komme i gang», hilser Molde FK.

Vi ser frem til et godt samarbeid!

Thomas Nordeng