To nye stjerner klare for Lyn!

69751095_386493045402331_8198154577271324672_n.jpg

Vi kan med stor glede presentere Ulrik Reinaldo Berglann og Øyvind Knutsen som Lyn-spillere. Begge to kommer fra Arendal Fotball, der de ble fristilt for kun kort tid siden, fordi duoen nå flytter til Oslo. Her i Oslo skal de studere, men også fortsette å spille fotball. De var ønsket av flere klubber, men begge ønsket å fortsette fotballkarrieren i Lyn. Det setter vi stor pris på.

Begge gutta kommer med masse erfaring fra både Eliteserien og OBOS-ligaen.

Ulrik Reinaldo Berglann
Reinaldo er 27 år og kommer fra Nesna i Nordland. Etter å ha imponert for Nesna i 4. divisjon, ble han hentet til Bodø/Glimt i 2011. Der var han med å rykke opp til Eliteserien med gul-trøyene i 2013-sesongen. Det året hadde han også flest målgivende pasninger i OBOS-ligaen (daværende Adeccoligaen).

Han var en kort tur innom Strømmen, før han gikk videre til Jerv. Før denne sesongen ble han hentet av hardtsatsende Arendal i 2. divisjon, der han endte med 5 mål på 17 kamper.

27-åringen er kantspiller og er kjent for sin hurtighet og teknikk. Han har scoret en del pene mål opp gjennom, men han liker best å legge opp til andre. Skaffer alltid mange målpoeng.

Øyvind Knutsen
Velkommen tilbake, Øyvind! For som 14 åring ble han nemlig klar for Lyn, men kun to uker senere gikk dessverre klubben konkurs. Nå er han tilbake og satser på at oppholdet blir lengre denne gangen.

Keeperen er 25 år gammel og fra Tønsberg. Han startet karrieren i Teie, før han tok turen til FK Tønsberg. Der ble han etterhvert hentet til Vålerenga. Etter to sesonger i Oslo gikk han videre til Jerv, og var med å rykke opp til OBOS-ligaen. I debutsesongen i OBOS-ligaen i 2015, slapp han inn færrest mål av alle i divisjonen. Han fikk 113 kamper i Grimstad-klubben før han sommeren 2018 gikk videre til Hønefoss. Etter kun noen uker der var han sterkt ønsket i Mjøndalen som hadde keeperproblemer, og Knutsen skulle bli redningsmannen Mjøndalen-laget som kjempet om opprykk til Eliteserien. Det ble det dessverre ingenting av for Vestfoldingen, da han allerede hadde spilt for to klubber i 2018.

I 2019 ble han med Reinaldo til Arendal der han fikk fire kamper for a-laget denne våren. Nå er begge to i Lyn og gleder seg til å hjelpe å snu skipet.

I førsteomgang er det kontrakter ut sesongen.

Vi jobber med å få de klare, men det er usikkert om de rekker Lokomotiv Oslo-kampen på søndag. Vi ønsker begge to velkommen til Lyn!

Thomas Nordeng