Før kampen: Ready

Etter noen ukers sommerpause starter serien opp igjen denne helgen. For vår del er det Ready som er motstander i morgen, lørdag, på Bislett stadion.

Ready
I våres endte det motsatte oppgjøret målrikt på Gressbanen kunstgress. Etter å ha ligget under to ganger, så kom Lyn tilbake å snudde kampen, som til slutt endte 2-3. Les referat og se høydepunktene fra kampen her.

I høst skal blåtrøyene kjempe om å beholde plassen. Før denne kampen ligger de på nedrykksplass (12. plass) med tre poeng opp til Mjøndalen 2 på trygg plass. I sommer har de hentet inn Cornelius Benscik (tidligere Stabæk og Asker) og Nickolai Skants (tidligere Varegg og Ready).

Tre siste kamper:
Ready - Follo 1-2
Ørn-Horten - Ready 3-0
Ready - Norild 5-2

Lyn
Sommerpausen har gjort godt og den skuffende vårsesongen er glemt. Gutta er nullstilte og klare for høstsesongen. To nye spillere har ankommet klubben. Mo Adams og Espen Omholt-Jensen signerte begge for klubben i går. To spennende spillere som har imponert på trening i sommer.

Til denne kampen er August Randers ute pga. gule kort. Ellers er Oskar Hansen, Rasmus Gjemmestad, Mathias Aasand og Benjamin Nyheim utilgjengelige. Det jobbes med å få Adams spilleklar, men det vil ikke bli klart før nærmere kampstart.

Joakim Pedersen Strand kan få sin 100 kamp i Lyn-drakt denne kampen.

Hjelp oss med å invitere venner til kampen (Facebook)

Hvordan følge kampen
Første kamp etter ferien, og den ser du selvfølgelig best på Bislett stadion.

Kampen kan også streames på Direktesport.no (krever Nettavisen Pluss medlemskap).

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping tror på hjemmeseier. Hele oddsen: H:1,35 U:4,50 B:5,00
Husk at du kan støtte Lyn ved å sette klubben som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Lyn - Ready, Bislett stadion 16.00

Thomas Nordeng