Ny kommersiell leder

Morten Evensen gleder seg til å ta fatt på oppgaven som Kommersiell leder. Foto: Lyn 1896

Morten Evensen gleder seg til å ta fatt på oppgaven som Kommersiell leder. Foto: Lyn 1896

Lyn Ressurs omstruktureres, og den første brikken i det nye prosjektet er nå på plass. Morten Evensen blir ny kommersiell leder for Lyn 1896 FK og skal styrke arbeidet ut mot markedet.

Morten jobber i dag i DFDS som Sales and Partnership Manager, noe han også vil fortsette med ved siden av jobben i Lyn. Etter mange år i utlandet, tar han med seg mye erfaring, primært innenfor salg og forhandling, som vi tror og håper vi vil få glede av i Lyn fremover.

“Med mer enn 30 år som Lyn supporter, er jeg svært glad og ydmyk for å kunne bidra med min kompetanse på den kommersielle delen. Samtidig er ikke dette noe en one man show, så alle som kan tenke seg å være med å jobbe mot både bedrift og privatmarkedet, ber jeg om å kontakte meg”, sier Evensen til Lyn1896.no.

Så ønsker du å hjelp Morten med det kommersielle, ta kontakt med han på mail; moeve@dfds.com eller telefon; 95881184.

Vi ønsker Morten velkommen i teamet!

Thomas Nordeng