Før kampen: Lyn - Grei

Kaptein Nyheim og co har gjort Bislett til et fort de siste kampene. Foto: Frank Halse

Kaptein Nyheim og co har gjort Bislett til et fort de siste kampene. Foto: Frank Halse

Mandag leverte laget årsbeste i andreomgang. Til pause lå Lyn under 2-1, men snudde det og var lenge i ledelsen 3-2, før VIF 2 utlignet helt på tampen. Nå ser Bent Inge Johnsen og gutta fremover og skal bygge videre på den gode prestasjonen.

Søndagens kamppartner er DFDS.

Grei
Laget fra Groruddalen har hatt en tøff høstsesong så langt og har kun tatt 3 poeng siden 8. juli. Syv tap på de siste åtte har sendt dem under streken, og med kun fem kamper igjen blir det fort fem “cupfinaler” de spiller.

I sommer forsterket de laget med blant annet Fredrik Allertsen, som vi kjenner godt til. Midtbanespilleren som slet med mye skader i sin korte til i Lyn-drakten, har vært involvert i fire av Grei sine kamper i høst. Han blir helt sikkert å se på motsatt banehalvdel på Bislett på søndag også.

En annen tidligere Lyn-spiller som har vendt nesen tilbake til Grei er Stig Haugseth. Etter 15 kamper i Råde, hvor han scoret seks mål, er han nå tilbake i Grei. På fem kamper står han med tre mål og vi vet at han er målfarlig.

Vi skal absolutt ikke tro dette blir enkelt. Grei spiller tøft og direkte og har overrasket tidligere, så her gjelder det å være på sitt aller beste fra start til slutt.

Tre siste kamper:
Grei - Ready 0-2
Drøbak-Frogn - Grei 0-3
Grei - Ullern 1-3

Lyn
Mot Vålerenga 2 fikk Ulrik Reinaldo Bergslann endelig vist seg fram foran Bastionen. Han viste tidlig at det kan bli gøy å følge han utover høsten, men dessverre er han tvilsom til morgendagens kamp. Men debut kan det bli for Øyvind Knutsen som har gjort det godt på trening i det siste. Det blir spennende å se hvilke 11 Bent Inge velger å starte med.

Bislett stadion har blitt et fort igjen for Lyn og det håper vi varer. 8-3 i målforskjell på de siste to hjemmekampene, så lukter det målrikt på søndag også.

Hvordan følge kampen
Lyn - Grei spilles på Bislett søndag klokken 18.00 og vi håper å se mange selvom det er starten på høstferien.

Direktesport.no streamer kampen på sine nettsider (krever Nettavisen Pluss medlemskap).

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping har Lyn som store favoritter med denne oddsen: H: 1,42 U: 4,50 B: 4,25
Spillefrist 17.55.

Kampstart 18.00 på Bislett stadion.

Thomas Nordeng