Før kampen: Lyn - Norild

Gutta håper på å feire tre poeng sammen med Bastionen på søndag. Foto: Frank Halse

Gutta håper på å feire tre poeng sammen med Bastionen på søndag. Foto: Frank Halse

Lyn reiste tomhendte hjem fra Horten forrige helg, men det er ingen grunn å henge med hodet av den grunn. Det var en godt gjennomført bortekamp, der det fort kunne blitt både ett og tre poeng om man hadde satt de store sjanse som ble skapt.

Til denne kampen er endelig sommerens to store snakkiser spilleklare. Både Ulrik Reinaldo Berglann og Øyvind Knutsen kan begge være med i troppen om Bent Inge Johnsen og trenerteamet ønsker det. Sjekk ut noen av høydepunktene fra Reinaldos karriere her. Om vi får se han og Øyvind på Bislett på søndag må vi vente å se på, men det finner du ut om du kommer på kamp.

Norild
Denne helgen får vi besøk langveis fra når Idrettslaget Norild tar den lange turen fra Vadsø og Finnmark.
I vårens oppgjør i nord ble det målrikt og spennende. Til slutt var det Oslo-laget som kunne juble i 4-3-seieren. Målene kan du se her (IL Norild på Facebook).

Finnmarkingene må snart begynne å ta poeng for å ha noe håp om å spille i 3. divisjon i 2020. For per dags dato ligger de på nest siste plass med kun 13 poeng, fem poeng opp til trygg plass, men med langt dårligere målforskjell enn lagene over. Derfor kan vi nok forvente et lag som går ut i hundre og uten respekt.

Tre siste kamper:
Norild - Drøbak-Frogn 1-2
Follo - Norild 4-1
Norild - Ready 1-2

Lyn
Som nevnt er både Reinaldo og Knutsen spilleklare til denne kampen. Men det er ikke enkelt å bytte ut noen fra laget for øyeblikket. Spesielt Grønner og Hepsøe har imponert veldig i de siste kampene. I tillegg er Eirik Haugstad tilbake fra suspensjon, så det blir spennende å se hvordan Johnsen disponerer troppen til søndag.

Hvordan følge kampen
Vi håper du legger søndagsturen til Bislett stadion. Husk at kampen starter 13.00.

Direktesport.no streamer ellers kampen på sine nettsider (krever Nettavisen Pluss medlemskap).

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping tror det blir en tøff bortekamp for Norild, noe 6,75 i odds for borteseier gjenspeiler. Hele oddsen: H:1,18 U:6,00 B: 6,75 Spillefrist: 12.55 på søndag. Husk at du kan støtte Lyn ved å sette klubben som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Lyn - IL Norild, Bislett stadion 13.00. Merk tidspunktet.

Velkommen på kamp!

Thomas Nordeng