Før kampen: Ørn Horten

Emanuel Longe Grønner scoret to og hadde en assist sist. Kan han fortsette? Foto: Frank Halse

Emanuel Longe Grønner scoret to og hadde en assist sist. Kan han fortsette? Foto: Frank Halse

Lørdag skal vi ut på en liten tur til Vestfold igjen, denne gangen til Lystlunden Stadion og Horten. Hjemmelaget byr opp til fotballfest i kystbyen med gratis inngang. Bastionen har meldt seg på moroa og har inviterer til busstur. For mer info og påmelding les her.

Ørn Horten
I møtet mot Ørn Horten i våres, var det Orhan Simsek og bruntrøyenes Miguel Vieira som kom i søkelyset da begge holdt nullen i en kamp som fint kunne endt 5-5, fremfor 0-0. Les om kampen og se høydepunktene her. Men i sommer har den solide Vieira skiftet fra Ørn-drakt til Mjøndalen-drakt. Det vil nok merkes utover høsten.

Horten-laget har bitt godt fra seg i år og ligger på en 4. plass med 35 poeng, kun to poeng bak Ullern på 2. plass. De har scoret 40 mål (3. best i serien) og kun sluppet inn 20 (kun FK Tønsberg som har færre, med 17).

Thomas Søderstrøm Knutsen og Simon Bahrami Bjerknes står med åtte og syv mål hver så langt, men det er hele 13 spillere som har scoret for laget i går. Det er et godt lag Lyn møter på lørdag og hjemmelaget har kun tapt én kamp på Lystlunden i år.

Tre siste kamper:
Ready - Ørn Horten 0-0
Ørn Horten - Frigg 7-3
Mjøndalen 2 - Ørn Horten 1-2

Lyn
Mange kilo med tung vekt forlot skuldrene til alle i og rundt Lyn sist helg da rekken uten seier ble brutt forrige helg. 4-1 seieren over Lokomotiv Oslo smakte godt, men nå gjelder det å være fokuserte og fortsette jobben utover høsten.

Henrik Lehne Olsen er tilbake er å ha stått over kampen sist med for mange gule kort, mens Eirik Haugstad fortsatt må sone én kamp til. På skadelisten er fortsatt Rasmus Gjemmestad, mens både Oskar Hansen og Mathias Pedersen Aasand er på bedringens vei. Mikkel Tveiten er på landslagsoppdrag med G17 og er derfor uaktuell.

Bent Inge Johnsen og hans menn reiser til Horten på lørdag for å bite hardt fra seg. Gutta gleder seg til kamp.

Hvordan følge kampen
Bastionen har satt opp buss fra Highbury Pub i Bogstaveien kl. 12.00. Les mer om hvordan du melder deg på her.

Hvis du ikke reiser nedover til Horten, eller skal se damelagets hjemmekamp på Grefsen, så streamer Direktesport.no kampen. (krever Nettavisen Pluss medlemskap).

Eventuelt kan du holde deg oppdatert på vår Twitter og/eller Facebook-side.

Norsk Tipping gir deg tilbake 2,60 i odds hvis du spiller på Lyn-seier og den går inn. Hele oddsen: H:1,95 U:3,80 B:2,60. Spillefrist: 15.55. Husk at du kan støtte Lyn ved å sette klubben som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Ørn Horten - Lyn, Lystlunden Stadion kl. 16.00

Thomas Nordeng