Matchvinnere i begge ender

I går kom nyheten om at Løberg og Aase ble flyttet opp i a-stallen. I dag fortsetter vi de gode nyhetene med to fantastiske signeringer. Denne gangen er det to rutinerte karer som har valgt å sette sine signaturer på papiret.

Demba Traoré har spilt Europa rundt, og man skjønner godt at han er en ettertraktet mann når man blir kjent med han. Han har en fantastisk personlighet og er helproff i alle ledd. Svensken har siden 2011 spilt i Norge for henholdsvis Nybergsund/Trysil og Asker. I fjor scoret han 5 mål på 17 kamper for Asker, og søker man opp Demba på nett, finner du raskt mange flotte scoringer fra de ulike klubbene han har spilt for.

Siden nyttår har Demba vært trener på Akademiet til Lyn og for G13, i tillegg til å ha trent med oss. Etter å ha pendlet til Asker i flere år ønsket han mer tid til familien, og bor nå et steinkast unna Kringsjå. Han har vært spiss i store deler av karrieren, men de senere årene har han også figurert som en solid midtstopper. En skikkelig forsterkning både på og utenfor banen.

Alle ønsket Sofus Rasmussen hjertelig velkommen tilbake tidligere i vinter, da han kom hjem etter noen år i Bærum. Men jobbsituasjonen hans har dessverre endret seg, og for noen dager siden snakket han med Bent Inge og ga beskjed om at tiden hans ikke strakk til slik som ønsket. Han vil fortsatt være en del av laget og vil delta på treninger når det passer. Sofus er en kjernekar og vil alltid være en ekte Lyn-gutt!

Dette åpnet for å hente Orhan Simsek tilbake, og det er en glede å ha han tilbake i Lyn-drakt! I høst fortalte han klubben at han ønsket å prøve seg på et høyere nivå, da vi ikke rykket opp, og har prøvespilt for noen klubber i vinter. Det hadde vi selvfølgelig forståelse for at han ønsket, og tilbød han derfor ingen kontrakt i høst. Men savnet av Lyn, Bastionen og atmosfæren i Lyn-garderoben ble for stort, og han valgte å avslå tilbud fra nivået over for å bli Lyn-spiller igjen. Orhan voktet målet vårt i 24 kamper i fjor og holdt nullen i seks av dem.

Vi er svært glade for at disse er på plass og klare for 2019-sesongen!

Følg med på nettsiden og i våre sosiale kanaler i dagene fremover, for det kan være flere godbiter på vei.

Demba Traoré og Orhan Simsek klare for Lyn i 2019. Foto: Lyn1896.no

Demba Traoré og Orhan Simsek klare for Lyn i 2019. Foto: Lyn1896.no

Thomas Nordeng