Nytt fra kontoret

Ukene flyr og det nærmer seg seriestart. Enkelte krever spillere «i hytt og gevær», men ta det litt med ro folkens! Vi skal ha et slagkraftig lag som skal kjempe i toppen. Brikkene faller stadig på plass., men for å si det forsiktig; overgangsmarkedet er en utrolig pussig arena.

Etter flere år med alt for stor turnover i spillerstallen, ble vel benyttet opp mot 50 - 60 spillere over en 3 års periode, var det vel ingen som ble overrasket da vi i desember fortalte at vi ønsket større kontinuitet i troppen. i tillegg ønsker vi å fokusere og arbeide med en juniorstall som skal danne grunnlaget for fremtidige A-lagsspillere. Dette tar selvfølgelig tid, og krever strategisk og hardt arbeid over flere år. Det er utrolig positivt for denne satsingen at både Løberg og Aase nå har tatt steget opp til A-laget. Ikke fordi de er juniorspillere, men fordi de er gode nok. Så til resten av juniortroppen; det er bare å stå på, og «gi jernet» så får også dere sjansen en dag. I Lyn skal vi utvikle spillere!

Vi har vært litt avventende med sesongkortsalget foreløpig, og dette av en grunn; det nærmer seg en avtale med AlfaEntrance! De kan levere en skreddersydd LYN-app hvor «alt» er integrert. Og med alt mener jeg alt som har med arrangementer å gjøre. Hovedfokuset er digitale kampbilletter og sesongkort, men også integrert kiosk, effektsalg, stemmegivning på banens beste spiller og mye, mye mer. Alt på mobilen. Vi erfarer at dette er noe vi har savnet sårt og som vil gjøre hverdagen vår mye enklere. Men «frykt» ikke dere som fortsatt vil ha et fysisk sesongkort (slike som meg selv), det skal dere selvfølgelig få.

Målet mitt med Lyn, litt enkelt sagt, er egentlig ganske enkelt; få flest mulig mennesker på kamp. Det er det som skaper grunnlaget for å komme tilbake til toppen av norsk fotball. Med publikum, engasjement og entusiasme rundt klubben, blir arbeidet med frivillige, sponsorer og spillere en helt annen. I bunn må en sunn økonomi og god organisering ligge, og der er vi relativt godt på vei. Jeg må jo være ærlig å si at jeg har ikke alltid vært enig i hvordan vi har brukt penger opp gjennom årene, men i 2019 så sløser vi ikke med penger. Punktum!

Hvordan vi skal få flest mulig på kamp er kanskje ikke like enkelt, men heller ikke «rocket science»! Å spille attraktiv og underholdene fotball, samtidig som man vinner, bedrer sjansene betraktelig. Men akkurat denne oppgaven overlater jeg til Bent Inge og Co. Det å bygge opp relasjoner til skoler og bedrifter i nærområdet, til Lyns yngre avdelinger, sørge for god informasjonsflyt og nyheter på nettside og sosiale medier er viktige bærebjelker for utviklingen av LYN som klubb.

Den siste, men kanskje viktigste bjelken, er mennesker rundt klubben som bidrar på områder de kan best. Å bygge opp frivilligheten er ankerpunktet for solide arrangementer den kommende sesongen, og vi er avhengige av støtte fra dere som bryr der om LYN. I samme åndedrag må jeg takke de som har hjulpet klubben på en fabelaktig måte gjennom flere år og da spesielt, Lars Opstad, Dag Standal (BillyBonkers), Tommy Pedersen, Leander Falkenberg og Frank Halse. Sikkert noen som er glemt, men vi klarer ikke dette uten dere og dere har fått for lite ros for den jobben dere gjør. Så tusen hjertelig takk! Håper dere er med på ferden videre?

Det har vært en stor åpenbaring å få Thomas Nordeng inn på kontoret, vi jobber utrolig bra sammen og får stadig realisert ideene vi produserer!


Heia LYN!

Bjørn

Thomas Nordeng