IMG_3660

OBOS

Norges største boligbyggelag med rundt 510.000 medlemmer. OBOS har virksomhet innen boligutvikling, bank, forsikring, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning, næringseiendom og digitale tjenester.

Lyn er stolt av å kunne presentere OBOS som en ny samarbeidspartner og generalsponsor for fotballen i Lyn, og ser virkelig frem til å løfte hele fotballen og de sosiale rammene i Nordre Aker gjennom et tett samarbeid. 

Bli medlem i OBOS du også, så får du gode medlemsfordeler både privat og av og til avslag på Lyn kamper, en perfekt kombo!

- OBOS har vært en sentral skikkelse for idretten og frivilligheten rundt om i Norge i mange år, og spesielt i Oslo har de hatt en enorm betydning for fotball og idretten generelt. At et slikt lokomotiv støtter opp om idretten er rett og slett fantastisk. Denne avtalen har stor betydning, ikke bare for Lyn, men for hele Nordre Aker. At en så sterk nasjonal merkevare som OBOS knytter seg til Lyn og våre verdier tar vi som en anerkjennelse av vårt arbeid.

— Bjørn Gohn Jønsberg, daglig leder Lyn 1896 FK

Vi vet at Lyn betyr veldig mye for mange små og store fotballspillere og fotballfans, og det at OBOS nå bidrar til at klubben kan opprettholde og utvide sitt aktivitetstilbud er helt i tråd med vår visjon om å skape «liv mellom husene» og vårt samfunnsansvar.

— Eddie Chr Thomas i OBOS

Annonse fra Obos-ligaen: