Privatmegleren Park

PrivatMegleren Park har vært en trofast partner i tykt og tynt! Vi er ikke i tvil, trenger du en seriøs megler du vet bryr seg om deg og får det beste ut av salget? ja så er PrivatMegleren Park vår klar foretrukkene aktør!

Vi i PrivatMegleren Park er stolt sponsor av Lyn Ski og Lyn 1896 FK. 

PrivatMegleren selger flest boliger i Norge målt per megler. Vi får attraktive boliger til å se ekstraordinære ut. Boligens behov for å oppnå sitt potensiale er alltid førende for våre valg og fremgangsmåte, fordi riktig presentasjon er den raskeste veien til høyest mulig pris. Privatmegleren Park har lang fartstid med håndplukkede meglere fra de beste i bransjen i tillegg til kraftfulle verktøy innen markedsføring.

Vi er stolte av at 7 av 10 som velger å bruke oss, gjør det på anbefaling fra tidligere kunder*. Det bekrefter at vi leverer en kundeopplevelse og salgsresultater som overgår forventningene til mange av våre kunder. 

Vår annonseteknologi som brukes i markedsføringen av boliger vi selger har kunstig intelligens som gjør at annonser tilpasser seg kjøpers ønsker og preferanser og hvor designet løfter frem det beste ved boligen. 

Vi i Privatmegleren Park er stolt over å få ta del i sportslige triumfer på fotballbanen og gleder oss til sesongen 2023.

Som medlem av Lyn vil du få gode fordeler og vi garanterer at ditt boligsalg er i de beste hender. Vi håper vi kan ønske deg velkommen som kunde til oss, og da kunne presentere hvordan din bolig vil fremstå i et salg gjennom Privatmegleren Park.  

Vi ser frem til å høre fra deg.

Du får hele 10% rabatt på ditt neste boligsalg, i tillegg til allerede gode Lyn-priser. Så skal du selge bolig har du ikke noe annet valg enn å gjøre som oss, velg Privatmegler Park. Les mer her.

 

*Kundeundersøkelse 2020, utført av Differ Strategy Consulting AS*

Annonse fra Obos-ligaen: