10. seier på rad og tabelltopp!

Med dagens seier over Brattvåg troner vi nå øverst på tabellen, og det med én kamp mindre spilt. Les oppsummering av kampen her.

Etter at det ble poengdeling i toppoppgjøret mellom Arendal og Egersund lørdag, ble vi servert muligheten til å innta tabelltopp med seier i dagens kamp.

Vi åpnet kampen best. De første fem minuttene foregår spillet på bortelagets banehalvdel, og vi står høyt med våre spillere. Vi viser tendenser til fint spill, men kommer ikke til de store sjansene. Denne trenden fortsetter også de neste 15 minuttene.

Bortelaget kommen til sin første sjanse rett før 30 spilte minutter, ellers er vi det dominerende laget i første omgang.

I det 38. minutt viser Ole Breistøl finesse av høy klasse, når han sender av gårde et lekkert utsideinnlegg i Luka Modric-stil til Andreas Hellum.

Omgangen slutter som den starter, og dommer blåser av akkurat når klokka bikker 45 minutter.

Andre omgang

Bortelaget åpner andre omgang best, og er farlig nærme 0-1 fire minutter ut i omgangen.

Henrik Loholt Kristiansen kommer inn i det 57. minutt til sin hjemmedebut, ut går Henrik Elvevold.

Kristiansen tar seg av hjørnesparkene etter han kom inn. Første corner treffer hodet til William, som stusser videre til Hellum som står alene på bakre stolpe. Hellum avslutter på første, men avslutningen går over mål.

På dette tidspunktet av kampen produserer vi flere store sjanser. Først får vi en gigantisk sjanse med Julius, som plutselig er alene med keeper. Julius tar seg litt for god tid, og avslutningen blir fra litt for dårlig vinkel og reddet på strek fra en Brattvåg-spiller.

Rett før 70. spilte minutter blir Hellum felt i 16-meteren, og vi får straffespark. Hellum tar straffen selv, og setter ballen til sin venstre, og keeper går motsatt vei.

Ibba og Brage kommer inn i det 79. minutt for Breistøl og målscorer Hellum. Rett før slutt kommer også Rasmus inn for Julius.

Etter noen nervepirrende overtidsminutter blåser dommer av med 1-0 på resultattavla. Vi sikrer tre nye poeng og tar vår tiende strake seier på rad. "Vi er serieleder" ljomer over Bislett stadion fra våre kjære fans.

Se høydepunktene her.

Høydepunkter

38´ Modric-pasning fra Ole Breistøl til Andreas Hellum.

46´ Bytte Brattvåg: Sissoko ut, Dahle inn.

49´. Stor sjanse til Brattvåg. Går via vårt forsvar og ut.

57´ Bytte Lyn: Henrik Loholt Kristiansen kommer inn til sin hjemmedebut, ut går Henrik Elvevold.

61´ God sjanse på corner. Henrik Kristiansen slår inn og treffer hodet til Willam Sell, som stusser videre til Hellum. Hellum står alene på bakre stolpe, men avslutningen går over.

65´ Godt slått corner av Kristiansen. Schneider får gå opp alene, med header over mål.

66´ Kampens største sjanse til nå. Julius er alene med keeper, men bruker litt for god tid, så avslutningen blir fra dårlig vinkel. Kunne stått 1-0 der.

79´ Dobbeltbytte: Breistøl og Hellum ut, Ibba og Hylen inn.

84´ Dobbeltbytte Brattvåg: Paul Fosu Mensah og Jørgen Eilertsen Fylling inn, David Sissoko og Benjamin Sveinsson ut.

89´Bytte Lyn: Rasmus Isegran inn for Julius Skaug.