Kampfakta

• Stabæk - Lyn 2-2 (0-1)

• Nadderud Stadion

• Tilskuere: 5026

• Mål: 0-1 Ibba Laajab (19), 1-1 Kristian Fardal Opseth (55), 2-1 Oskar Spiten-Nysæter (85), 2-2 William Sell (90+4)

• Lyn Bytter: Mathias Johansen (68), Adrian Berntsen (74), Brage Hylen (87), Jonas Skulstad (87)

Etter flere år uten fikk vi endelig ta del i norsk fotballs nasjonaldag når vi møtte Stabæk på Nadderud torsdag 16.mai.

Vi stilte med samme lag som mot Levanger. Et lag som viste seg å fungere meget godt.

Sikker fra straffemerket

I det 18 spilleminutt skjer det en misforståelse mellom Stabæks keeper Rossbach og kaptein Næss, som gjør at førstnevnte må utfører en takling på Jacob Hanstad. Straffe til Lyn.

Ibba Laajab stepper opp og setter den sikkert ned i høyre hjørne. Han scorer sitt første for sesongen. 1-0 til Lyn.

Ibba Laajab i aksjon

Stabæk utligner i det 54 spilleminutt, når dommer dømmer hands og straffe etter en noe merkelig situasjon.

Nær slutten av andre omgang er Stabæk gode og Lyn uheldige når Oskar Spliten-Nysæter setter inn 2-1 målet. Pedersen har en hanske på den, men den ender likevel i nettveggen.

Jeg er strålende fornøyd. Guttene gjør en fantastisk kamp taktisk, både offensivt og defensivt.

— Jan Halvor Halvorsen

Overtidsscoring

Selvom Stabæk scorer i det 85 minutt, stopper ikke intensiteten fra gutta. I det 94 spilleminutt får Lyn corner. Adrian Berntsen slår den inn i feltet, og der er kaptein William Sell som header inn en fult fortjent utligning på overtid til vill jubel på bortefeltet.

Kampen på banen ender uavgjort, men vi vinner kampen på tribunen! Takk til alle som kom. Vi ses på Bislett Stadion 23. mai når vi tar i mot Sandnes Ulf. Kjøp billetter HER!