Arendal med opprykk som mål!

Arendal har lenge vært et lag som har kjempet i toppen av Post Nord-Ligaen. De siste to årene har klubben kommet seg til kvalifisering, men har måtte sett seg slått begge gangene.

 

Opprykk i siktet 

Forrige sesong viste Arendal at de virkelig er et godt fotballag. Kun Moss sin bedre målforskjell og Skeid i kvalifiseringen stoppet Arendal i å rykke opp. Denne sesongen er målet 1. plassen og direkte opprykk ifølge Arendals trener, Roger Risholt:

-Vi satser på å ligge på toppen av tabellen i november. Vi har nærmet oss i flere år, men nå får vi ta det et steg opp til 1. plassen, sier Risholt 

Arendal ligger i skrivende stund på en 2.plass med 10 poeng etter 5 seriekamper og har med det kommet godt ut av startblokkene. Hovedtrener Roger Risholt er greit fornøyd med poengsankingen til nå, men tar ikke helt av:

Det har vært en tøff start

— Roger Risholt

-Seriestarten har vært helt «okey». Vi hadde en sår kamp mot Kjelsås, så tre strake seiere som var helt ok, før vi røyk på et uavgjort fire minutter på overtid mot Egersund. Det har vært en tøff start, men så har vi bare Lyn igjen så er vi ferdig med topplagene.

Målfarlige spillere 

På spørsmål om hvor viktig det har vært å få i gang Mathias Johansen og Sander Aakvik Lille-Løve hadde treneren dette å si:

-Mathias var jo toppscorer i fjor og Sander har tatt nye steg, pluss at Preben Skeie også står med fire mål så vi har mange målscorere i laget, sier Risholt.

Mathias Johansen, Sander Aakvik Lille-Løve og Preben Skeie står alle med fire mål før kampen mot Lyn.

Gratis inngang til Lyn-folket!

Visste du at

  • Arendal har startet en mobilisering rundt kampen mot Lyn, nemlig «Folkets kamp». Det vil si gratis inngang og folkefest når guttene fra Lyn tar turen ned.

I følge LynHistorie.no har ikke Lyn møtt Arendal i en tellende kamp før. Den 13. mai 2023 blir altså første gang guttene i Lyn skal få bryne seg mot topplaget fra Agder, og vi gleder oss. 

Fakta om Arendal 

Hjemmebane 

Norac Stadion 

Trener

Roger Risholt

Kaptein 

Sverre Martin Torp 

Fjorårets toppscorer 

Mathias Johansen 

Fjorårets resultater 

2. plass og kvalifisering til OBOS

Stiftet 

27. september 2010

 

 

Resultater denne sesongen:

 

Kjelsås 3 -  1 Arendal 

Arendal 2 - 1 Grorud

Fram 0 - 1 Arendal 

Arendal 11 - 0 Vålerenga 2

Egersund 3 - 3 Arendal 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: