Dette skjer på kampdag

Her får du alt du trenger av praktisk informasjon på lørdag.

Fra kl. 12.00 inviterer Bastionen til ansamling på Lawo. Her kan du mingle og varme opp med andre Lyn-supportere før kampen. Førstemann til mølla, her er det påmelding og inngangsbillett. Klikk her for å kjøpe billett. 

Det blir felles avreise fra Lawo til Ullevaal kl. 15.32 med T-banen fra Nationaltheatret (nummer 5 Sognsvann). NB! Lawo vil være stengt mellom 16.30-20.30. 

Kl. 16.30 åpner dørene på Ullevaal. På Ullevaal vil generalsponsor OBOS ha fanzone og aktiviteter for barn.

Fra rundt kl. 17.00 begynner spillerne å varme opp. Vi anbefaler og oppfordrer alle til å være på plass så tidlig som mulig. Våre kjære gutter trenger og fortjener all støtte de kan få også før kampstart, og du får samtidig mer ut av opplevelsen ved å være på plass tidlig. 

NB! For stående/syngende i Bendit-svingen er det free seating - nummeret på billetten din gjelder ikke her. Dette gjelder felt 227, 228, 229, 127, 128 og 129. For Lyn-supportere som har kjøpt billett på alle andre felt gjelder nummeret som står på billetten din. 

Kl. 18.00 er det kampstart. Da SMELLER det!

Etter kampen samles Lyn-folket igjen på Lawo til afterparty. Dørene åpner 20.30. Her er det samme prinsipp med påmelding og inngang - samme lenke gjelder. 

Vi oppdaterer i alle våre kanaler ved endringer og ny informasjon. 

Annonse fra Obos-ligaen: