Disse tre blir ikke med videre

Det er klart at Eskild Braathen Fredriksen, Rasmus Isegran og Erlend Sivertsen ikke forlenger med Lyn.

Eskild Braathen Fredriksen

Eskild kom til oss fra Vålerenga 2 i slutten av april, men nå har det blitt klart at han ikke blir å spille for Lyn neste sesong.

Det ble 8 innhopp på A-laget og 12 kamper for Lyn 2 på den korte perioden. Eskild har fått vist seg frem foran Bastionen på Bislett, men først og fremst markert seg på Lyn 2 med fem mål og kun tre tap.

"Perioden min i Lyn varte ikke lenge, men inneholdt mer læring, opplevelser og gleder enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Kom inn i klubben etter en trøblete start på året 2023 personlig. Glenn åpnet armene for meg og har gjennom året vist meg noen nye sider av meg selv og fotballen som jeg er utrolig takknemlig for, og vokst utrolig mye på! Til tross lite spilletid har tiden i klubben, tiden sammen med Glenn og Jan Halvor, og selvfølgelig tiden sammen med den fantastiske gjengen gjort året minneverdig, lærerikt og over all forventning. Har ikke annet å si enn masse lykke til i Obos og blir selvfølgelig å se på kamp til neste år!"

Vi gleder oss til å se utviklingen din, og ønsker deg alt godt på veien videre. Takk for denne gang, Eskild.

Bilde 4.jpeg
Eskild Braathen Fredriksen i aksjon mot Vålerenga i cupen. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

 

Rasmus Isegran 

Rasmus kom til oss i starten av august, og var vår første forsterkning i sommer. Isegran kom fra Sprint-Jeløy i 3. div, men hadde over 150 kamper i 2. div samt 20 kamper i OBOS-Ligaen. 

Rasmus fikk fire kamper fra start og seks innhopp fra benken etter at han kom inn dørene i august. Nå går turen videre til en ny klubb, og vi ønsker Rasmus alt godt i fremtiden.

Bilde 5.jpeg
Rasmus under 4-0 seieren mot Aalesund 2 i høst. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

Erlend Sivertsen

Erlend Sivertsen var en av de siste forsterkningene før sesongen, og kanskje den mest rutinerte av dem alle. 

Sivertsen kom til oss etter spill i den svenske klubben Östersunds FK, og var med å spille Kristiansund opp fra 2.div til Elitserien over en 10-års periode.

Nå går ferden videre for den meget rutinerte forsvarsspilleren, og vi gleder oss til å se deg videre i din karriere, Erlend.

Bilde 8.jpeg
Erlend Sivertsen under bortkampen mot Grorud. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

 

Lykke til alle sammen og takk for et fint 2023 som vi alle fikk tronet med opprykk til OBOS-ligaen!