Evigunge Ibba Laajab er med videre!

En fantastisk nyhet

Ibba Laajab er med videre.

Hva var grunnen til at du valgte å fortsette i Lyn? 

"Jeg valgte å fortsette i Lyn for dette er en klubb med klare mål og ambisjoner som jeg har iløpet av disse årene sett med mine egne øyne. Lyn setter et mål og når dem, også har jeg blitt veldig glad i klubben og Bastionen."

Etter 6 år i utlandet kom du tilbake til Norge og signerte for Lyn høsten 2022, hvordan har disse årene vært for deg?

"Jeg har hatt fantastiske år med å spille fotball i Lyn hittil og gleder meg til året fremover. Liten overgang å gå fra å spille i gress til kunstgress men ellers trives jeg kjempe godt, måle er å holde meg skade fri og være i form fra start til slutt ☺️"

Hva tror du om mulighetene i OBOS-ligaen til denne fantastiske spillergruppa som nå har tatt to steg på to år i divisjonssystemet?

"Jeg tror vi har gode forutsetninger i Obos ligaen og står med en sterk stall og bra trenerteam som vil gjøre store ting i løpet av 2024. Men bare tiden vil vise om vi er gode nok, jeg har troen."

Har du noen egne målsetninger for 2024 sesongen?

"Målet er for 2024 er å holde meg skadefri, holde meg i bra form i løpet av hele sesongen, for da vet jeg jeg kan hjelpe til med å skåre mål og hjelpe lag kameratene mine. Har jo opplevd en del på fotball banen som jeg kan hjelpe de som ikke er så rutinerte og trenger trygghet før kamp og på banen." 

Lyn-fansen gleder seg til en ny sesong og for din del blir det gjensyn med hele fire klubber du har spilt i; Moss (junior), Mjøndalen, Stabæk og Vålerenga.  Hvordan blir det for deg?

"Det gleder jeg masse til, å spille mot mine gamle klubber. Blir jo morsomt å se hvordan det er å spille nå kontra for ca 10 år siden, men tror det skal gå kjempe bra og det blir noen morsomme kamper."

Glenn Hartmann er også fornøyd med at Ibba er med også neste sesong:

«Veldig gledelig og et stort ønske fra trenerteamet å få med Ibba nok en sesong. Ibba er ekstremt viktig på mange områder. Som spiller så vet vi alle hva han kan med sin rutine og ferdigheter som vi også mener vil utgjøre en forskjell et nivå opp. Som person så finnes det ikke superlativer nok for Ibba. Han er ekstremt viktig i spillergruppa. Stiller krav, har sulten for å prestere på trening og kamp, er ekstremt viktig for de yngste spillerne, alltid godt humør og virkelig en raus person som ønsker alt det beste for alle. Så er det bare viktig at vi sammen med Ibba finner en god balanse på å trene godt, men samtidig sørge for å ta vare på kroppen hans så han holder seg skadefri.

Ibba er veldig motivert i å vise seg frem og ikke minst hjelpe klubben på et nivå høyere enn i fjor. Dette har vi stor tro på at Ibba vil bidra med så vi er veldig fornøyd med at vi forlenger kontrakten med ett år. At Ibba kan «filleriste» hvem som helst av midtstoppere i OBOS er jeg helt sikker på og hvem er det som ikke gleder seg til å se det i 2024!

En oppmerksomhet og takk til Fatima, kona til Ibba,  er også verdt å nevne i denne sammenheng. Uten hennes velvilje med 4 unger som skal håndteres i hverdagen så hadde dette ikke vært mulig å få til – Takk!» Glenn Hartmann

404192957_1079256590169167_7914143560491916320_n.jpg