For en fantastisk sesong!

Da skrives det desember og sesongen er over for i år. Må innrømme at det er deilig å lene seg litt tilbake i godstolen og sutte litt på karamellen, men jobben inn mot 2024 er allerede i gang.

Reisen vi startet på høsten 2021 har foreløpig vært en eneste stor opptur og ble kronet med opprykk til OBOS-ligaen.

Det er ikke bare spillere og trenere som fortjener en klapp på skulderen. Men for en fantastisk sesong de har levert, bare å ta av seg hatten. Bak enhver seier ligger det masse arbeid og ikke bare fra sporten, så jeg ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til at vi klarte denne utrolige bragden, for uten dere hadde vi aldri klart dette her.

Lyns eldre, med Sjur Skridshol i spissen, har gjennom sitt prosjekt Lyn Ve(r)teranene bistått som servicesenter for hjemme- og bortelag og dommere på hver eneste hjemmekamp. Helt fantastisk levert.

Lyns Pressebyrå med Sindre Espe og Sander Nilsen har levert en fabelaktig dekning av a-laget. Lyn har virkelig tatt av i sosiale medier og levert noen tall som er ut av denne verden. Enkelte Facebook innlegg har nådd ut til over 100 000 mennesker, og på Twitter satt vi nok en ny rekord med over 1 million visninger i november. Bare å ta av seg hatten.

Stian Antonsen har levert noen flott lagpresentasjoner og malverk til sosiale medier.

Ulrik Nordmann og Christian Ødegaard tok over TikTok denne høsten og har levert en flott innsats ovenfor et yngre publikum enn vi gamle grå på kontoret klarer.

Nina Braaten har i tillegg til å føre lønn, bilag og faktureringer bistått på hver eneste hjemmekamp med glød og engasjement.

Tinna Flatø kom inn med masse energi og leverte noen flotte arrangementer og bidro til at vi fikk utviklet arrangementene på Bislett til en ny standard.

Dan Winer leverte nok en gang en rolig og behersket speakertjeneste til en fryd for hjemmepublikummet.

Morten Evensen kom til en fortjent finaleplass blant over 200 stykker i kåringen årets frivillig i 2023. Vi hadde ikke klart oss uten Mortens dedikasjon til Lyn og arrangementer.

Terje Bogen har vært med å løfte den kommersielle delen av Lyn til nye høyder og Lyn Forum har vært en veldig fin tilvekst til partnernettverket i Lyn.

Ulrik Rygg kom inn som ny materialforvalter og lagleder og har tilrettelagt på en utsøkt måte og lagt grunnlaget for trivsel og profesjonalitet i garderoben og på tur. Og trolig en av få i Norge som har rykket opp med to lag på en sesong (Ready og Lyn). Jostein Lie-Toft har som så mange år tidligere vært med å bidra på sin måte. Det setter gutta på laget stor pris på.

Alexander Aaser og Stian Johansen kom inn som henholdsvis keepertrener og fysio og har gjort en fremdragende jobb og løftet profesjonaliteten ytterliggere.

Antonis Veras har hjulpet til med analyse og ikke minst gjort det mulig å ha et godt samarbeid mellom U21 og A-laget. Antonis ledet også 2-laget i 4. divisjon senior til fornyet kontrakt.

Herman Herdig har gjennom sitt team bygd opp Lyn-stand på Damplass før hver hjemmekamp som mange har satt pris på.

Lars Opstad har levert noen fantastiske bilder av meget høy kvalitet.

Vestkanttribunalet har som alltids levert en genuin podkast om livet i og rundt Lyn.

Og selv om vi ikke alltid er enig med hva LFM skriver, så har de også bidratt til masse informasjon og engasjement rundt Lyn og flotte bilder gjennom Leander Falkenberg.

Vi må også rette en stor takk til alle foreldre og guttespillere som har bidratt på dugnad, og spesielt G14.1 som tok litt ekstra ansvar inn mot avslutningen av sesongen.

Styret i både klubb og aksjeselskap fortjener også en klapp på skulderen for sin innsats de siste årene og enkelte har jobbet mer eller mindre fulltid for at vi skal lykkes.

Bastionen fortjener kanskje den aller største takken, for de har levert på et nivå ingen i PostNord tidligere har sett. Får gåsehud av bare å tenke på alle de fantastiske rammene vi har skapt sammen.

Takk til alle som har kommet på kampene og heiet frem Lyn.

Å jobbe i en fotballklubb er ikke en 8-16 jobb, så en stor takk må rettes til alle tålmodige og støttende familiemedlemmer som har bidratt til at vi kan legge inn et ekstra gir for å få alt så bra som mulig enten det er kamper, arrangementer eller kveldsmøter.

Sist men ikke minst så må den siste takken rettes til alle våre fantastiske samarbeidspartnere.

OBOS

RørosBankenken

Bertel O. Steen

Nr1 Fitness Ullevål

NEMUS Ullevaal Stadion

Oslobuss

Hathon

Malling & Co

Scandic

Leiv Vidar

Oskar Sylte

Flisa Trykkeri AS - itte akkurat urbant!

Bastionen

Söderberg & Partners Wealth Management Norge

Kladd.no

Håper ikke det er noen som er glemt, for alle som er nevnt her bør skrives inn i historiebøkene til Lyn for fremdragende innsats og har sin del av æren for en fantastisk sesong.

Gratulerer til alle der ute, vi klarte det!

OBOS-ligaen 2024!

Sesongkortsalget starter i morgen

 

Bjørn Gohn Jønsberg

Daglig leder

small_LYN-vif_1-2_cup2023_LarsOpstad_009.jpg