Fotball-Thriller når Lyn slo Arendal

Guttene vet å gi valuta for pengene til supporterne. 4-3 og det avgjørende målet langt ut i ekstratid sørget for 3 meget viktige poeng.

1.Omgang

Den første omgang var noe under pari og kanskje det svakeste vi har sett Lyn i på Bislett.

Arendal og avdelingens toppscorer Mathias Johansen kommer ut av ingenting helt alene med Alexander Pedersen. Med en ballberøring chipper han kula over vår sisteskanse og setter kampens 1. mål.

Resten av omgang var ikke mye å skryte av, men vi slipper ikke inn flere mål før pausen.

2.Omgang

Arendal åpner best i 2.omgangen og 2-0 scoringen kommer allerede etter 51 minutter. Makiadi prikk-skyter innlegget på hodet til egen spiller, som setter den helt oppe i hjørnet.

Så begynner morroa på Bislett. Etter 60 minutter spiller Breistøl ballen til Herman Solberg Nilsen som vender opp og limer ballen i motsatt kryss. Larviks store sønn så ut som en høyrebeint Arjen Robben i noen sekunder der.

10 minutter senere var det Anders B. Olsen sin tur til å vise seg frem. Olsen kriger seg i mellom to Arendal spillere og plasserer ballen helt nede i stolperota. 2-2 og det kokte på Bislett.

Like etter 2-2 scoringen skulle comebacket fullføres. 74 minutter stod på klokka når Ole Breistøl legger inn på hodet til Ibba, som viser pur klasse med hodestøtet som sender Lyn opp til 3-2.

med 15 minutter igjen så det ut som dette skulle holde inn, men Arendal var ikke ferdig med kampen. Preben Skeie får skyte fra 16 meter og gjør ingen feil. 2 minutter før fulltid lemper han ballen opp i krysset og stillingen er 3-3.

Men så var det dette Lyn-laget da. Guttene fra Oslo som ikke har ordet "poengdeling" i vokabularet om dagen. Langt inn i overtiden hopper Henrik Kristiansen over ballen og lar navnebror Henrik Elvevold avgjøre kampen. Fra 17 dunker han ballen opp mot krysset, og sender Lyn-land til himmels.

Høydepunkter

Intervjuer med spillere og trener vil bli lagt ut på sosiale medier fortløpende!

Bruk også muligheten til å book bussbillett sammen med Bastionen til borte kampen i Horten! Info ligger ute på Bastionenes egne sosiale medier!