Har passert 15.000 billetter til derbyet

Interessen for årets kamp i norsk fotball er enorm. Bare et døgn etter billettsalget åpnet er langt over halvparten av billettene revet bort.

- Et glimrende utgangspunkt for å kunne fylle hele Ullevaal Stadion. Vi mener at dette er en kamp for hele Oslo og foreløpig er interessen helt enorm, sier Bjørn Jønsberg i Lyn.

Kjøp billetter til årets kamp her!

Fortsetter salget i dette tempoet, kan dette bli Norges best besøkte kamp i 2024. Det betyr at du bør trykke deg inn på lenken over og sikre deg billett brennkvikt.

Ikke sitt på gjerdet

- Det har gått 15.000 billetter på ett og et halvt døgn, så jeg ville sikret meg billett kjapt. For interessen for kampen har ikke avtatt. Her blir det en sjelden folkefest i hovedstaden og denne vil du ikke gå glipp av, sier Jønsberg.

Det betyr også at vi nærmer oss tilskuerrekorden på 17.284 i divisjonen med stormskritt. Den tilhører Brann, og ble satt mot Nest-Sotra da lagene møttes 16. mai i 2015.

- Rekorden er ikke viktig, men skjer det er det selvsagt morsomt. Drømmen er et smekkfullt derby hele byen kan være stolte av. Dit er vi på god vei, avslutter Jønsberg.

Avspark i Oslo-derbyet er lørdag 20. april klokken 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: