HER ER DAGENS FØRSTE JULEGAVE - RETT FRA ASKER

God jul alle sammen! Vi har teaset litt i forkant, og det med god grunn. Årets julaften blir en pakkeåpningsfest med tre spennende signeringer.

Dagens første julegave får du her og nå. Vi har gleden av å ønske Julius Skaug velkommen til Lyn!
Julius kommer fra Asker hvor han denne sesongen passerte 100 spilte kamper for klubben. Mange klubber har ønsket midtbanespilleren, men vi er utrolige glade for at han ønsket å være med på vårt prosjekt her i Lyn.
Her har han signert på en 2 årsavtale.

«Julius er en spiller vi har fulgt over en lengre periode. Med sine 24 år så nærmer han seg sin beste alder som fotballspiller og har i tillegg til nesten 150 kamper bak seg i PostNord-ligaen, hvorav de 4 siste årene i Asker, vært en markant spiller i ligaen. Julius er en midtbanespiller med gode ferdigheter med ball, han har høy frekvens og forflytningsevne i tillegg til en voldsom løpskapasitet som gjør at vi mener han passer perfekt i vår 4-3-3 som indreløper, men kan også bekle en dyp midtbaneposisjon. Flere klubber som har vært ute etter Julius, også høyere opp i systemet, men et brennende ønske om å ta del i prosjektet til Lyn samt spille foran Bastionen gjorde at valget falt på Lyn. Velkommen skal du være Julius!» sier en godt fornøyd Glenn Hartmann til lyn1896.no.

Det er bare å glede seg til å bli bedre kjent med denne 24-åringen. Velkommen, Julius!

Neste julegave åpner vi klokken 12.00! Følg med for å finne ut hvem som befinner seg inni dagens andre pakke.