I morgen begynner billettsalget til Oslo-derbyet

I morgen tidlig klokken 08.00 begynner billettsalget til byderbyet mellom Lyn og Vålerenga på Ullevaal Stadion. Kampen spilles lørdag 20. april med avspark klokken 18.00.

Her kjøper du billetter til Oslo-derbyet. Lenken blir aktiv klokken 08.00 i morgen.

- Vi har et ønske om at så mange som mulig får anledning til å se det klassiske Oslo-derbyet. Om det blir 10.000, 15.000 eller smekkfullt hus vet vi ikke ennå. Men vi er helt sikre på at du ikke vil gå glipp av dette, sier Lyns nye daglige leder, Anders Palm.

Les også: Husket å kjøpe sesongkort? Klikk her hvis du ennå ikke har sikret deg årets sesongkort.

Han forventer et stort trykk på billettene og håper billettprisene vil gjøre at enda flere folk vil strømme til Ullevaal Stadion.

- Fotball skal være for alle, og vi ønsker så mange som mulig velkommen på Ullevaal. Vi har priset billettene slik at alle kan ha råd til å oppleve Oslo-derbyet, og vi håper mange benytter muligheten.

OBOS-billetten

Sammen med Lyns generalsponsor OBOS, NFF Oslo og Vålerenga inviteres også 2000 barn og unge organisert i Oslo-fotballen på kamp for 50.- per billett.

- Et meget positivt initiativ overfor unge fotballspillere i hele Oslo, mener Palm.

Ved å følge denne lenken kan du kjøpe OBOS-billetten. Lenken blir aktiv klokken 08.00 i morgen.

Supportere og barnefamilier prioriteres
Den store mengden av billetter prises til 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn.

Bastionen får plass i Bendit-svingen, mens Klanen skal stå i VG-svingen.

- Vi merker at det er et enormt engasjement for denne kampen i hele byen. Det er mange som vil se kampen og spør om billetter. Enten det er supportere, sponsorer, klubbenes medlemmer, media eller andre. Dette blir en spesiell kamp og vi skal gjøre alt vi kan sånn at Oslo får et derby man kan være stolte av, avslutter Palm.

Annonse fra Obos-ligaen: