Invitasjon til gratis utekino

OBOS og Arthaus inviterer til en gratis førpremiere av «Hør her'a!» i Storstua på Haugenstua fredag 1. september

Dette er en av høstens store norske kinofilmer, basert på Gulraiz Sharifs suksessroman ved samme navn. Det blir basketball og fotball fra kl. 17.00 og DJ, trikseshow og danseopptreden fra kl. 20.00.

Program:

• Marco Elsafadi, konferansier

• Raymond Johansen, byrådsleder fra Oslo Arbeiderparti

• DJ Saiyo

• Quickstyle

• Tobias Becs, triksemester i fotball

 

Filmvisningen starter kl. 21.00. Vær ute i god tid og ta med varme klær og sitteunderlag. Det er også mulig å kjøpe mat og drikke til rimelige priser.

Velkommen til årets hyggeligste filmopplevelse under stjernehimmelen.

Les mer her

Om filmen:

Ah, endelig sommerferie! Det eneste Mahmoud (13) ønsker seg er en chill sommer uten mas. Men så kommer Onkel Ji kommer på besøk fra Pakistan. Og hvem tror du får ansvaret for å være hans Oslo-guide hele sommeren? Jo, Mahmoud selvfølgelig. Ikke nok med det, men lillebror Ali har en hemmelighet å fortelle som snur hele tilværelsen på hodet. Sommerferieplanen går med andre ord ikke på skinner ...

«Hør her'a!» er en rå, varm og rørende film. En film som sender dine egne fordommer rett i fleisen på deg, og etterlater ingen uberørt.

Filmen er regissert av Kaveh Tehrani. Manuset er skrevet av Erlend Loe og Nora Landsrød. Filmen har premiere 15. september.

horheraobos_hha_insta916.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: