Jacob ble tomålsscorer i sesongens første kamp på Bislett: - Det er helt ubeksrivelig

Og tre poeng ble det også! FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

KAMPFAKTA

• Lyn - Levanger 3-1 (2-0)

• Bislett Stadion

• Tilskuere: 2541

• Mål: 1-0 Jacob Hanstad (21), 2-0 Jacob Hanstad (34), 2-1 Sanel Bojadzic (54), 3-1 Anders B. Olsen (90+4)

• Lyn Bytter: Tobias Myhre (72), Jonas Skulstad (80), Mathias Johansen (80)

Lørdag formiddag tok vi imot Levanger til serierunde på Bislett, og endelig var det duket for både fest og kamp i Lyn-land.

Ventetiden var endelig over, Bislett var klar og guttene så heltente ut. En som virket å være litt ekstra inspirert var Jacob Hanstad som fikk tillit fra start.

Keeper-assist og drømmescoring

21-åringen har så langt i karrieren hatt maks utur, men under solen på Bislett lørdag ettermiddag fikk Hanstad sin revansje.

Fra nærmere 30 meter prøvde han lykken, og ballen den suste i nettmaskene. 1-0 etter tyve minutter, og vi kan samtidig registrere sesongens første målgivende fra Alexander Pedersen i buret.

Her sender Alexander Pedersen det som blir hans første målgivende pasning for sesongen. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

To korsbåndskader - To mål

Men det stoppet ikke der. Kvarteret senere ble Hanstad spilt alene mot Levangers målvakt og gjorde ingen feil. Jacob Hanstad var tomålsscorer til pause: En scoring per opererte korsbånd for Lyn-juvelen.

- Det er helt ubeskrivelig og helt sykt. Når du sitter der med skinner på beina og vet at du ikke kan spille fotball igjen på 12 måneder, så drømmer man bare om slike solskinnsdager som det her. Endelig kom det og det er helt ubeskrivelig, forteller Hanstad etter kampen.

Hele intervjuet ser du på Lyns Facebook og Instagram.

Tidlig redusering

Etter hvilen var det Levanger som kjørte på. Laget fra Trøndelag fikk en tidlig reduseringen ti minutter ut i andre omgang, og de siste 45 minuttene ble stappet med dramatikk.

Bortelaget fikk flere gode muligheter til å utligne, men takket være en bunnsolid Alexander Pedersen mellom stengene ble det ikke flere baklengsmål.

Isteden kunne vi kontre inn og punktere kampen langt inn i overtiden. Jørgen Sjøl satte på turboen langs venstrekanten og la inn et perfekt innlegg på Anders Bjørntvedt Olsen.

Slike sjanser bommer ikke Lyns høyrekant på, og kampen endte 3-1 på Bislett.