Kapteinen vår forlenger

Det var med stor glede at vi idag kunne meddele at vår kjære kaptein og bauta William Sell har signert ny kontrakt ut 2026.

William kom til oss i 2021, og har vært en viktig skikkelse både på og utenfor banen disse to årene. 

Høy trivsel, et spennende sportslig prosjekt og en strålende garderobekultur har resultert i at William idag skrev under for tre nye år.

Sportslig leder Glenn Hartmann er i ekstase over kontraktsforlengelsen:

«Virkelig en stor dag for oss i Lyn 1896 FK og for William også. William sin nåværende kontrakt løper ut sesongen 2023 og det har vært dialog mellom partene siden vi gikk inn i 2023 om å forlenge kontrakten. Det har vært en meget god dialog og to parter som har hatt det samme målet hele veien – nemlig å fortsette det gode samarbeidet videre utover 2023.

William kom for ganske mange overraskende til klubben vår høsten 2021. Han har vært en markant spiller siden og en meget sentral brikke når vi gikk ubeseiret gjennom 2022-sesongen og opprykk til PostNord-ligaen. I tillegg til å være en sentral spiller og en meget god spiller så er William også kaptein på fjorårets og årets Lyn-lag.

William har vært viktig hele veien, men vi mener helt klart at han også har utviklet seg til å bli en enda bedre spiller i år enn han var i fjor selv om han var meget god da også. At spillere hele tiden ønsker og klarer å utvikle seg er noe vi hele tiden ser etter. At William bare er 24 år betyr også at de beste fotball-årene fortsatt ligger foran han. William er som nevnt kaptein og også her ser vi at han har tatt ytterligere steg som ledertype både på og utenfor banen som er viktig for oss.

At vi nå står her i fellesskap med en avtale som varer ut 2026-sesongen er vi meget stolt og fornøyd med. Det viser at klubben tenker langsiktig og har mulighet til å tenke langsiktig. Det sender ut positive signaler, både internt og eksternt - som er viktig , og det er ikke minst utrolig morsomt for oss å kunne sikre oss en slik kvalitetsspiller og en person som er «hel ved» og som bare ønsker å være med Lyn 1896 FK videre på reisen.»

Se intervju og signeringen med William her

Kom på Bislett Lørdag kl. 15:00 for å vise din støtte til William og resten av gutta. 

Billetter til kampen får du kjøpt her.

Vi gleder oss stort til de kommende årene, William!