Kjelsås 0-1 Lyn

1311 tilskuere bevitnet våre gutter påføre Kjelsås sitt andre tap på hjemmebane siden september. Med det tar vi vår åttende seier på rad og tar nok et jafs innpå tabelltoppen.

Grefsen stadion viste seg lenge fra sin beste side denne onsdagen i august. Kampen skulle egentlig bli spilt før sommerferien, men ettersom Kjelsås gikk videre i cupen ble kampen utsatt til i dag.

Akkurat tidsnok til dommeren blåste i gang kampen, hadde Bastionen og øvrige Lyn-fans fylt opp bortesupporterfeltet. Stemningen på tribunen fra våre fans var upåklagelig.

På matta derimot manglet de store høydepunktene i første omgang.

Etter ti minutter får vi en stor sjanse ved Ole Breistøl. Ole drar seg inn fra vingen og får avsluttet fra godt hold, men Kjelsås´ keeper gjør en god redning.

Etter dette blir det en stillingskrig på midten av banen, til rett før pause. Etter et innlegg blir ballen klarert ut til Julius som står alene utenfor 16-meteren. Julius dunker til på halvspretten og smeller ballen rett i tverrliggeren.

Andre omgang

Andreomgangen fortsetter i samme spor som første, uten de store høydepunktene.

Kjelsås får en stor sjanse etter litt klabb og babb i feltet vårt etter 70 minutt. Rett etter gjør vi to bytter, Brage og Ibba kommer inn for Hellum og Breistøl.

Rett før 80 spilte minutter får vi straffe etter en hands. Den setter Ibba sikkert nede til sin høyre, mens keeper går motsatt vei til ellevill jubel fra våre kjære supportere.

Rett før fulltid kommer Rasmus Isegran inn til sin andre kamp, og vi la om til en fembackslinje. Ut gikk Henrik Elvevold.

Det ble lagt til fem minutter.

Høydepunkter

8´ Kampen første sjanse til Kjelsås. Alex avverger.

10´ Gigasjanse til Oledinho. Drar seg inn fra vingen og får avsluttet i god posisjon, men god redning fra Kjelsås-keeper Da Rocha.

12´ Julius med fine prestasjoner, tar seg forbi flere Kjelsåsspillere.

17´ Kjelsås får avsluttet fra rundt 25 meter. Skuddet går langt over mål.

19´ Fint spill og fint innlegg fra Even i retning ABO, headingen blir for svak.

30´ Sjanse til Kjelsås, men headingen går over mål.

43´ STOR sjanse ved Julius. Dunker til på volley på spretten og rett i tverrliggeren.

---------------------------------------------------------

47´ Stor sjanse. Fint innlegg av ABO i retning Ole. Ole treffer for dårlig.

49´ Hode mot hode. Går verst utover Julius som blir liggende nede en stund. På bena igjen igjen nå, men må ut av banen for litt assistanse. Kommer inn igjen med engang.

62´ Stor sjanse ved Hellum. Går et gisp igjennom Bastionen.

62´ Bytte Kjelsås: Askengren ut, Knezevic inn.

69´ Farlig på corner til hjemmelaget, men Aleks avverger.

70´ STOR sjanse til Kjelsås. Litt klabb og babb i vår 16-meter.

73´ Bytte Lyn: Hylen og Ibba inn, Hellum og Breistøl ut

75´ Bytte Kjelsås: Philip Halvorsen inn, Markus Welinder ut

78´ Bytter Lyn: Eskild Fredriksen inn for Julius Skaug

80´ 0-1 LYN. Ibba på straffe. Får straffe etter en hands. Setter ballen nede til sin høyre, mens keeper går motsatt vei.

83´ Bytte Kjelsås: Hermansen ut, Solvang Ottesen inn.

88´ Bytte Lyn: Isegran inn for Elvevold.

90´ Stor sjanse ved Brage. Skuddet går til side for mål.

Lagoppstilling Lyn (4-3-3):

Alexander Pedersen

Håvard Meinseth - Daniel Schneider - William Sell (C) - Herman Solberg Nilsen

Julius Skaug - Even Bydal - Henrik Elvevold

Anders Bjørntvedt Olsen - Andreas Hellum - Ole Breistøl

Benk: Viktor Engh, Brage Hylen, Rasmus Isegran, Eskild Braathen Fredriksen, Salim Laghzaoui, Ibba Laajab, August Randers, Erlend Sivertsen, Markus Ottesen

Lagoppstilling Kjelsås (4-3-3)

William da Rocha

Markus Welinder - Sebastian Ottesen - Sigurd Martinussen - Ola Bjørnland (C)

Ahmed Abbas  - Eivind Willumsen - Victor Halvorsen

Jens Aslaksrud - Patrick Askengren - Leo Bech Hermansen

Benk: Terje Kirsebom, Jesse Boateng, Philip Halvorsen, Henrik Osnes, Kasper Krokan, Marius Stølan, Arman Nouri, Markus Solvang Ottesen, Nikolai Knezevic

Trener: Eivind Kampen

Reaksjoner, intervjuer, bilder og høydepunkter blir publisert fortløpende.

Vår neste kamp er på mandag, 21. august. Da tar vi turen til Intility Arena og møter Vålerenga 2. Billetter til den kampen kan du kjøpe her.