Lyn 1896 og FLY-FUT inngår samarbeid!

DEN BESTE ANALYSEN ER BARE MULIG MED BESTE BILDE + BESTE AI-DATA

Sporten i Lyn 1896 har inngått et samarbeid med FLY-FUT Analytics som skal hjelpe oss med førsteklasses spill analyse.


FLY-FUT ANALYTICS står som en revolusjonerende programvare som gir analytikere og trenere innen fotballverdenen økt styrke. Den gir dem sømløs evne til å nøyaktig spore en rekke vitale mål, og skyver lagets ytelse til nye høyder.

Med FLY-FUT blir avstander og hastigheter håndgripelige innsikter, som sporer ikke bare avstanden mellom spillere, men også samspillet mellom linjene på banen. Den går dypere inn i finere detaljer, måler blokkavstand lengde og bredde, samt beregner gjennomsnittsavstanden av skudd på mål.

Programvarens dyktighet strekker seg til å fange opp akselerasjons- og bremsingshastigheter, avduker dynamikken i hvert trekk. Kanskje mest bemerkelsesverdig er FLY-FUT's AI-drevne gjengivelsesprosess som står alene, og omformer den tradisjonelle 1-til-5-forholdet til en strømlinjeformet opplevelse med 1-minutt video til 1-minutt gjengivelsesopplevelse.

Videre fungerer programvarens intuitive UX-design som en veiviser, og dytter nye brukere mot mestring med bare 20 minutter trening. I essensen er FLY-FUT-analyse ikke bare et verktøy, men en katalysator for presisjon, effektivitet og ekspertise innen sportsanalyse og coaching.

 

  Noen klienter til FLY-FUT:

 

  •  Atletico Madrid
  • Granada
  • Real Valladolid
  • Levante
  • Club America

 

Annonse fra Obos-ligaen: