LYN-GUTTEN KOMMER HJEM

Da er vi klare for å åpne dagens siste julegave. Det er ingen hvilken som helst gave. Velkommen hjem. Jacob Hanstad!

20 åringen kjenner mange til allerede. Han har gått gradene i Lyn-systemet, før han dro til Kjelsås i PostNord-ligaen i 2020 for å kunne spille fotball under pandemien. Siden det har Hanstad fått 47 kamper i blått på Kjelsås. Neste år tar han igjen på seg Lyn-drakten etter å ha signert på en 3 årskontrakt med klubben.

Tilbake i 2021 fikk han sin landslagsdebut for Norges G19-landslag borte mot Frankrike. Med etterhvert god erfaring fra PostNord-ligaen blir han viktig både på og utenfor banen.

I 2019 kom debuten for a-laget, et år han til sammen fikk fire innhopp i Norsk Tipping-ligaen. En umiddelbar re-debut får vi derimot ikke fra den talentfulle offensive spilleren, da han er ute med korsbåndskade, men det er bare å glede seg til han er tilbake.

Sportslig leder og assistenttrener, Glenn Hartmann, kjenner svært godt til Jacob og gleder seg til å jobbe med han igjen.

«Føles utrolig godt å hente tilbake Lyn-spillere! Jacob er en ekte Lyn-gutt som vi har hatt et sterkt ønske om å få tilbake til klubben. Undertegnede har selv hatt gleden av å trene Jacob som første-års junior i 2019, og det var ikke vanskelig å se at denne gutten hadde noen helt spesielle kvaliteter. Fantastisk fin gutt, ambisiøs og ekstremt profesjonell på alle mulig måter.

Jacob har hatt sin porsjon med skader og er nå også i opptrening etter en korsbåndskade han fikk i september. Vi ser på dette som en langsiktig investering, samt et sterkt ønske om å hjelpe en Lyn-gutt tilbake på banen sterkere og bedre enn noen gang før. Alt av bidrag fra Jacob på banen i 2023-sesongen ser vi på som en ren bonus og derfor var det viktig for oss med en treårs kontrakt. Velkommen tilbake Jacob – vi gleder oss til reisen som ligger foran oss!» sier Hartmann.

Jacob gleder seg veldig til å spille foran Bastionen:

“«Gleder meg veldig mye til å komme i gang! Det blir en del måneder med hard jobbing på sidelinjen, men jeg kan ikke vente med å komme tilbake på banen foran Norges beste fans. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Lyn kommer tilbake der de tilhører. Samtidig vil jeg takke Kjelsås, hvor jeg utviklet meg veldig mye som person og som fotballspiller.» sier Hanstad.

Velkommen hjem, Jacob! Vi gleder oss over å ha deg tilbake der du hører hjemme.

Med det slukker vi lysene på kontoret og ønsker alle en riktig god jul!