Lyn kaster glans over navnefesten!

Nærmiljø tiltak - Alti Ullevål har navnefest og lørdag 25. mai kommer de lokale heltene fra Lyn på besøk og kaster glans over festen!

Alti Ullevål har navnefest og det ønsker vi å sette vår glans over. Området rundt Ullevål Stadion er en viktig del av vårt nærmiljø og historisk har den hatt en stor betydning for utviklingen av Lyn som klubb. Det er masse gode tilbud i butikkene og det blir full fest i handlegata når fire av våre lokale spillere ankommer festen kl. 12.00, og du skal ikke se bort i fra at det dukker opp noen flere spillere.

De lokale heltene Daniel Schneider, Jacob Hanstad, Brage Hylen og Salim Laghzaoui, som var svært delaktige i 5-0 seieren over Sandnes Ulf i går og er klare for å signere autografer og de 30 første får gratis signert OBOS t-skjorte og Lyn flagg! Selfie bilder er selvfølgelig tillatt og ta med det du ønsker at spillerne signerer. Damelaget spiller mot Kolbotn på Kringsjå kl. 15.00 og det vil bli delt ut gratis billetter til kampen.

Alti Ullevål får besøk av ansiktsmaler, de to maskotene Ellie og Timba, serverer gratis popkorn, konkurranse «Knekk koden» (vinn en ipad!), stempelkonkurranse (vinn gavekort kr 3000,-) og DJ underholder i handlegaten. Les mer om programmet her.

Så her er det bare å ta med kidsa og støtte opp om nærmiljøet!

Vi sees i handlegata lørdag 25. mai fra 12 og utover. Spillerne er der fra 12.00 – 13.00 og står utenfor området ved COOP Mega!

Annonse fra Obos-ligaen: