Lyn og Nordberg skole

Et nytt og spennende nærmiljøtiltak!

Vi i Lyn beundrer Nordberg skole og Oslo Kommune som tilrettelegger for at elever kan bedrive egentrening og fysisk aktivitet i skoletiden. Samtidig er vi av den oppfatning at man kan få enda mer utbytte av dette om det settes litt mer i system da under forutsetning av og at økonomi for elevene ikke skal være et hinder i å delta på aktiviteten.

Lyn ønsker herved å invitere alle elever som går i idrettsklassene til et skreddersydd program hvor både fotballferdigheter og styrketrening er en del av tilbudet. Dette er ikke et tilbud til spesielt elever som er medlem av Lyn, men skal være et nærmiljø tilbud til samtlige av de elevene i idretssklassene som ønsker å delta.

Mandager fra 08.30 – 10.00 gjennomfører vi fotballøkt på Kringsjå kunstgress. Elevene får tilgang til garderobe og dusj slik at de kan stille ferdig skiftet til skolestart 10.30 på Nordberg.

Onsdag morgen er det valgfag for elevene og de ganger det ikke kolliderer med skolens undervisning eller fellesøkter så gjennomfører vi «core»/styrketrening på klubbhuset til Lyn hvor utstyr er tilgjengelig og med kompetente trenere. Dette er ikke et program for å pumpe jern, men mer bygge opp kjernemuskulatur for å forebygge skader og være bedre rustet til fysisk aktivitet. Vi ønsker å tilrettelegge slik at treningsprogrammet elevene lager i skolens fag kan utføres her og samtidig bygge videre på dette.

Vi har et stort mål i Lyn og det er å være aktiv i nærmiljøet og Nordre Aker generelt. Det er naturlig for vår del å starte med dette tilbudet til Nordberg Skole med den visjon om å strekke oss utover til andre skoler i Nordre Aker som har en tilsvarende eller liknende idrettstilbud.

Det er kanskje naturlig at fotballøkten er rettet mer mot fotballspillere, både gutter og jenter, men styrketreningen skal være for alle idretter. Så vi håper alle elever med forskjellig bakgrunn finner tilbudet interessant.
 

Demba Traoré er ansatt i Lyn 1896 FK og blir ansvarlig for programmet sammen med Thomas Jacobsen fra Lyn Fotball.

Vi gleder oss til å sette i gang!

 

Det er også viktig for at vi som klubb kan tilrettelegge best mulig å ha en oversikt over hvor mange som kommer til enhver tid så alle som ønsker å ta del i dette gratistilbudet må melde seg inn i spondgruppen: Idrettsklassetrening i regi av Lyn https://spond.com/client/groups/61577F82EEB144C88FF4862DD5024B49/members#:~:text=https%3A//group.spond.com/VINUB

Vi starter opp med fotballtrening mandag 18 september og tar en gjennomgang med interessentene for styrketrening før vi presenterer første økt. Meld deg inn i spondgruppen slik at vi får oversikt, det er 2 undergrupper, fotball og styrketrening. Kjempe fint om dere som ikke er fotballspillere og ønsker kun styrketrening blir med i den undergruppen.

 

bufdir_logo_vertikal_rgb.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: