Ny daglig leder på plass

Velkommen til Anders Palm!

Etter en lang og grundig prosess har Lyn ansatt Anders Palm (58) som ny daglig leder. Palm kommer fra jobben som Finance Manager i Medicover og har sin første arbeidsdag i Lyn 2.april.

- Vi i er stolte og glad for å kunne presentere Anders Palm som klubbens daglige leder. I et sterkt søkefelt med nesten 100 søkere var det hans kompetanse, erfaring og offensivitet som ble utslagsgivende. I tillegg er han en veldig fin fyr vi tror vil passe godt inn i klubben, sier styreleder i Lyn 1896, Petter Sætherbakken.

Solid økonom
Palm er utdannet økonom og har solid erfaring fra lederstillinger i selskaper og konsern innenfor flere bransjer. Han har ledet økonomiavdelinger og fulgt opp ulike funksjoner, datterselskaper og eksterne partnere. Han er erfaren leder som har hatt ansvar for resultatovervåking, budsjettering, rapportering, kontraktsforhandlinger, samt målstyring for å nevne noe.

- Han er en operativ og grundig person, og er av venner og kolleger beskrevet som utadvendt, målrettet, strukturert, og løsningsorientert. En person med gjennomføringsevne. Vi ser fram til å få Anders i gang med jobben, og sammen er jeg sikker på at vi kan skape noe veldig bra, forklarer Sætherbakken.

Palm er i tillegg meget glad i fotball og har i flere år engasjert seg både som fotballtrener for barn, og som leder for supporterklubben til Leeds i Norge. Han liker å skape relasjoner med mennesker, er opptatt av samspillet mellom supportere og klubb, og har erfaring med media.

Bygge klubb
Nå gleder han seg til å bidra til å bygge en bærekraftig og sterk klubb som på sikt skal tilbake til Eliteserien.

- Jeg har i flere år hatt en drøm om å kunne jobbe med fotball på fulltid. Lyn har vært et lag jeg har fulgt gjennom venner og bekjente i lang tid. Det er en klubb med mye historie og stort potensiale. Det er blitt gjort et meget godt arbeide de siste årene, og jeg er imponert over de resultatene som er oppnådd, sier han.

Han påpeker at det det er skapt et solid fundament som det skal bli spennende å bygge videre på.

- I første omgang blir det viktig å etablere seg i OBOS-ligaen, og samtidig utvikle akademi og organisasjonen ytterligere. Dette skal gjøres steg for steg med profesjonalitet og på en bærekraftig måte. Jeg gleder meg til å møte ansatte, spillere, trenere, Bastionen og alle i Lyn-familien, og jeg ser virkelig frem til å kunne bidra til å få Lyn opp og frem. Målet er å få klubben tilbake i toppen av norsk fotball, sier han.

Palm har fire barn og er bosatt på Hosle i Bærum.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: