NY VING INN DØRENE

Lørdag var vi endelig tilbake i ordentlig kamp igjen, da første treningskamp ble spilt. Det endte med en 7-1 seier borte mot Asker som rykket ned fra PostNord-lagen i fjor. En flott måte å starte den nye uken på.

Men selvom det er en god mandag, så blir den enda bedre nå. Vi har nemlig gleden av å ønske Markus Linesson Ottesen velkommen til Lyn! Markus kommer fra Tromsø IL, der han har spilt for TIL 2 og G19 de siste årene. I fjor fikk kom også debuten for a-laget, i NM-kamp mot Ishavsbyen.

Nå flytter Markus til Oslo for å spille for oss de to neste sesongene.

Dette sier Glenn Hartmann om nysigneringen:

«Markus Ottesen er vårt nyeste tilskudd til årets A-lag og hovedtrener Jan Halvor og undertegnede er veldig fornøyd med å få Markus inn dørene her på Kringsjå. Markus er en ung kantspiller som ennå ikke har fylt 20 og kommer fra Tromsø IL hvor han primært har figurert på TIL sitt 2. lag i Norsk Tipping-ligaen.

Markus har trent med oss i to perioder og har overbevist trenerteamet i begge disse periodene. En rask spiller med et ekstremt rykk som også er veldig uforutsigbar i det han foretar seg offensivt. Han har også meget bra løpskapasitet, som ble bekreftet gjennom vår fysiske test, hvor han kom ut på topp av listen. Markus er en spiller med et stort potensial som nå er vår jobb, sammen med Markus, å få utviklet både på kort og litt lengre sikt. Velkommen til Lyn 1896 FK skal du være Markus.»

Vi gleder oss til å bli kjent med vår nye ving og ønsker han velkommen til Oslo og Lyn!