Ønsker folkefest på Bislett i hyllest til egne supportere

Bastionen skal hylles for 30 års fantastisk innsats for klubben, og kampen skal vise hele fotball-Norge at Lyn er på vei tilbake mot toppen. Til kampen mot Træff på Bislett inviteres alle klubbens supportere, medlemmer, spillere, samarbeidspartnere, aksjonærer og publikummere til å lage en ramme verdig Norges mest lojale supportere.

- Uten Bastionen hadde ikke vi i Lyn vært der vi er i dag. Vi er en klubb som kan takke innsatsen til fansen gjennom 30 år for at vi har en ramme rundt kampene mange lag misunner oss. Det gir oss et grunnlag til å bygge en toppklubb på, og det skiller oss fra alle lagene i Oslo under Vålerenga. Et glimrende utgangspunkt for oss, på veien mot Eliteserien, sier styreleder i Lyn 1896 AS, John-Arne Grøsland.

Hylles i anledning Bastionens 30-årsjubilum

Han og klubben har lenge ønsket å gi en hyllest til det de mener er Norges mest dedikerte og lojale supportere.

- Bastionen ble 30 år i fjor og dette blir en bursdagsfeiring hvor hele klubben er invitert på fest. De har vært med på å holde liv i drømmen om en toppklubb i Norge fra 6. divisjon og frem til i dag. En kronglete reise for klubb og supportere, men en reise som har styrket oss i troen på at vi skal lykkes med å gjenreise Lyn som en toppklubb i Norge, sier Grøsland.

Spillerne gleder seg

Kjøp billett her: Lyn - Træff

Jubileumskampen mot Træff spilles på Bislett stadion, lørdag 10. juni klokken 18.00, og både spillere og trenere gleder seg over dette.

- Dette er en vitamininnsprøytning til spillerne og støtteapparatet. At vi får en ramme med mange tusen på Bislett stadion vil gi oss et kjempeløft rent sportslig. Mange av våre spillere har vokst opp i Bastionen og de som kommer utenbys fra kommer til klubben nettopp fordi vi har så bra liv på tribunen. Så alle vi fra herrelaget slutter oss til hyllesten. Vi skal love å gi vårt på banen, sier hovedtrener i Lyn, Jan Halvor Halvorsen.

small_LYN-vif_1-2_cup2023_LarsOpstad_004.jpg
Får vi slike rammer 10. juni? Det vil du i så fall ikke gå glipp av. Foto: Lars Opstad / Kladd.no

Fest i bydelen

I forbindelse med kampen vil det blir flere ulike arrangementer fra Bastionens side for å skape den gode stemning i gatene rundt Bislett før kampen. Etter kampen blir det en egen fest med supportere og spillere.  

- Vi skal sette vårt tydelig preg på området rundt Bislett både før og etter kampen. Og det som vil skje på tribunen vil være verdt et besøk alene, for jeg vet at TIFO-gruppen har store planer. Min oppfordring er veldig klar. Er det en Lyn-kamp du skal gå på i år så det denne, sier leder av Bastionen, Christian Falkenberg.

Det vil også bli arrangementer i pausen der det blant annet skal overrekkes en gave til Bastionen på vegne av klubben, samt en rekke andre ting.

Utfordrer Molde by til tribunekamp

-  Hvor mange fra Molde stiller opp på Bislett på vegne av byen og landsdelen? Vi har en veldig fin dialog med Træff, og for deres spillere og supportere kan dette også bli en minneverdig aften. Kanskje alle moldensere i Oslo også vil bidra til å lage en tribunekamp? Alle fra Træff og Molde by er uansett hjertelig velkommen til Oslo og Bislett denne kvelden, sier Grøsland.

Kampen mot Træff har avspark klokken 18.00 og spilles på Bislett Stadion i Oslo. Billettprisene er 50.- for barn og 150.- for voksne.

Billetter kjøpes her eller i døren på Bislett Stadion. 

Lyn i 2023

  • Klubbhus og treningsanlegg: Kringsjå

  • Hjemmebane: Bislett Stadion – kapasitet 15400.

  • Antall medlemmer i SFK Lyn: Ca. 3900

  • Antall aksjonærer i Lyn 1896 AS: Ca. 2000

  • Antall medlemmer av Bastionen: Ca. 600

Annonse fra Obos-ligaen: