small_Lyn-Egersund_2-1_2023_LarsOpstad_048

Poengdeling borte mot Egersund

Hjemmelaget utlignet i sluttminuttene. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no (bildet tatt på Bislett i fjor)

KAMPFAKTA

• Egersund - Lyn 1-1 (0-1)

• G&B Parken

• Mål: 0-1 Daniel Schneider (33), 1-1 Magnus L. Dahlby (85)

• Bytter Lyn: Ibba (62), Malvin Ingebrigtsen (69), Jacob Hanstad (69), Adrian Berntsen (83)

Lørdag formiddag var det dags for ny bortekamp, og denne gang mot fjorårets "opprykksrival" Egersund.

Det var Lyn som i store deler av oppgjøret styrte spillet og etter 33 minutter spilt satt kampens første scoring.

Henrik Loholt Kristiansen slo et perfekt hjørnespark som traff pannebrasken til Daniel Schneider. Det knallharde hodestøtte overlistet hjemmelagets målvakt, og Lyn ledet 0-1 til pause.

Utlignet i sluttminuttene

I andre omgang vartet Alexander Pedersen opp med flere sterke redninger, men fem minutter før fulltid skulle scoringen komme for Egersund.

Et innlegg fra høyre endte tilslutt opp i beina på fjorårets Egersund-toppscorer Magnus Lankhof Dahlby. 24-åringen fikk en enkel jobb med å løpe ballen i mål fra femmeteren.

Kampen endte 1-1.