Rutinert forsvarsspiller klar for Lyn

I siste innspurt før seriestart forsterkes troppen med Erlend Sivertsen.

Trenerteamet styrker troppen ytterligere inn mot seriestart 2. påskedag. Nå har vi gleden av å ønske velkommen til Erlend Sivertsen. I en ellers ung tropp kommer Erlend inn med masse rutine fra blant annet Eliteserien og OBOS-ligaen.

Erlend spilte i Superettan-klubben Östersunds FK i Sverige ifjor, men etter kun én sesong hos “söta bror”, flytter han hjem igjen til Norge for å spille i verdens vakreste drakt. 32-åringen er venstreback og for de av dere som så treningskampen mot Skeid fikk dere en smakebit av nysigneringen.

Spilte KBK opp til Eliteserien

Mesteparten av karrieren har han brukt i Kristiansund Ballklubb, hvor han var med å spille de opp fra 2. divisjon til Eliteserien. I perioden 2009-2021 fikk han 234 kamper for KBK og et utlån til Tromsø IL i 2021-sesongen, der han spilte 12 kamper i OBOS-ligaen.

«Veldig gledelig å ønske velkommen til en ny spiller i klubben. Erlend er en meget erfaren venstreback med mange sesonger bak seg i Kristiansund og nå sist i Sverige og Östersund. Erlend kommer som sagt inn med masse erfaring, en klok spiller med gode valg og har en meget god venstrefot som garantert kommer til å bli viktig for oss i sesongen som kommer. Erlend og Lyn 1896 FK er enige om en kontrakt som løper ut sesongen 2023.» sier sportslig leder Glenn Hartmann til lyn1896.no.

Nå er han klar for PostNord-ligaen med Lyn og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han i årets sesong. Velkommen, Erlend!

Annonse fra Obos-ligaen: