Salim Laghzaoui ut 2027!

Salim Laghzaoui forlenger med Lyn!

Salim har re-signert kontrakt med Lyn og blir med oss ut 2027. Unggutten fikk sin A-lags debut i opprykkskampen mot Oppsal tilbake i 2022. I fjor ble det med fire innhopp, og mot VIF2 lagde Salim straffespark etter fine detaljer i Vålerengas sekstenmeter. Les kort intervju med Salim under. 
 

Hvordan har dine år som A-lag spiller i Lyn vært? 

Mine år som a-lag spiller har vært veldig lærerikt, det er stor forskjell fra da jeg først ble tatt opp på a-laget til nå. Hver trening og kamp ender jeg opp med å lære noe nytt og det har også vært veldig gøy å være på a-laget når det har gått som det hår gått de siste 2 sesongene med 2 suksessfulle opprykk.

Hva er ditt beste minne så langt? 

Mitt beste minne så langt må ha vært kampen mot Vif 2 på Bislett, hvor jeg kommer inn på slutten av kampen å lager straffe. Det var veldig gøy og noe som jeg tenker på til den dagen i dag.

Hvorfor velger du å fortsette i Lyn? 

Vi er i en reise om å komme tilbake til toppen og dette er noe som jeg har lyst til å være en del av, jeg har lyst til å fortsette å utvikle meg som fotballspiller og Lyn er det beste stedet for akkurat det. Også er det en fantastisk spillergruppe og trenerteam som hver dag jobber dedikert for å nå de målene vi har som et lag. 

Har du satt deg noen målsetninger for den kommende sesongen? 

Mine målsetninger for den kommende sesonger er det å spille så mange minutter som mulig, fortsette å utvikle meg både på og utafor banen. 

Noe du gleder deg ekstra til denne sesongen? 

Så klart så er det kampen mot Vålerenga på Ullevaal, det blir et historisk øyeblikk for min del og alle i Lyn-familien og det er noe som jeg gleder meg ekstra til denne sesongen. 

Noen ord til bastionen? 

Det å ha bastionen som den 12.mann er noe jeg og resten av laget er veldig glade for, all stemninga som kommer fra tribunen på hver kamp er noe som hjelper oss gutta. Jeg har bare positive ting å si om bastionen og jeg gleder meg til mange flere minner med denne fantastiske gjengen.

Glenn sier følgende om re-signering:

«Salim er definitivt en spiller for fremtiden, så det å skrive en kontrakt som varer ut 2027 er naturlig nok veldig gledelig for oss og for Salim. Kontinuitet og ikke minst både vise å tro på spillere som kommer fra eget akademi er viktig for klubben og denne re-signeringen er nettopp et tegn på dette. Salim har tatt store steg siden i fjor og det vil bli spennende å følge hans videre utvikling i Lyn. En flott gutt og en strålende Lyn-ambassadør.»

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Bilde av Glenn Hartmann og Salim Laghzaoui