Sesongkortsalget går digitalt!

Nå er det ikke lenge til før det braker løs. PostNord-ligaen 2023, ett nivå opp og nye utfordringer. Ekte Fotball - Ekte Fans!

Ekte Fotball – Ekte Fans er et flott slagord som virkelig sier sitt om det man ønsker å bygge opp i Lyn. Fotball og fans (medlemmer, aksjonærer, Bastionen, Lyn-tilhengere, familie og venner) står hånd i hånd under utviklingen av Lyn og i 2023 trenger vi all den støtten vi kan få fra tribunen.

Enhver Lyn-tilhengers bør besitte et sesongkort i eierskap og være stolt av det! Elsker man Lyn så støtter man opp med et sesongkort og samtidig vite at plassen på Bislett er min og at der skal jeg være å støtte Lyn fremover. Kjøp sesongkort her

Vi har inngått en ny og bedre avtale med TicketCo og fremtidens sesongkort og billetter er digitale. Mange, meg selv inkludert, sverger til fysiske kort så for noen av oss er det et lite dilemma, men må snart innse at litt av slaget er tapt… Men fortvil ikke, vi fikser det for de trofaste Lyn-sjelene og for dere som allerede har kjøpt fysiske kort blir dere lagt til i det digitale systemet.

Men så er det nok mange som endelig jubler over en slik nyvinning.

Vi testet dette litt ut i fjor, og vi må innrette oss etter nye standarder så det blir digital scanning av hver billett/sesongkort og god kontroll over billettene i 2023.

Kjøp sesongkort i dag, og så skal vi sammen vise resten av fotball Norge at Lyn kan skape magisk stemning og atmosfæren på Bislett i 2023!

Å få de magiske øyeblikkene LIVE er noe for seg selv og må oppleves på Bislett!

Bli med og kjøp sesongkort

3 x Lyn

 

Annonse fra Obos-ligaen: