Tap borte mot Grorud

Vi går på vårt første tap på 11 kamper og 3 måneder da Grorud ble for sterke.

Det var duket for nok et oppgjør i Oslo by når vi tok turen til Grorud. Hjemmelaget har vist bedre resultater etter trenerbytte, og er ett av tre lag som har slått oss denne sesongen.

1. Omgang

Det er Lyn som styrer det meste av spillet i 1. omgang, men Grorud viser at de er farlige på kontringer.

Etter 33 minutter spilt får Anders B. Olsen en stor mulighet som blir blokkert, og Grorud kontrer. Fra 15 meter trekker Groruds nummer 16, Musa, skudd og Pedersen må i full strekk. Nok en gigantisk redning av vår sisteskanse  slik vi har sett han så mange ganger før.

Hodestøt fra Schneider og skudd fra Breistøl, Bjørntvedt Olsen og Bydal er alle mulighet for Lyn til å gjøre 1-0, men ballen finner aldri veien til nettmaskene.

Det er Grorud som skal opp i ledelsen og scoringen er signert spiller nummer 16, Musa. Minutter før pause dunker han ballen i motsatt hjørne. 1-0 Grorud.

Men Lyn nektet å gå til pause uten å gjøre mål. Langt ut i overtiden av den  første omgangen dukker kaptein William Sell opp i feltet, og stanger inn  1-1 til pause.

2. Omgang

De siste 45 minuttene er preget av mye stang ut og store muligheter, men det er Grorud som er det beste laget.

Etter 60 minutter scorer Grorud det som skulle bli vinnermålet i dagens kamp. Tidligere Lyn-spiller Didrik Sereba får æren av å sende Grorud til himmels.

Grorud vinner kampen 2-1