Tap i første kvalikkamp

Kvalifiseringen til OBOS-ligaen har startet, og vi ryker på et tap i hjemmekampen mot Tromsdalen

Vi taper den første av to kamper mot Tromsdalen og er med det avhengig av mål når vi skal til Tromsø på søndag. Oppsummering av dagens kamp får du under her:

PS!
Vi retter også opp artikkelen som kom for noen dager siden: Bortemålsregelen er FJERNET

1. omgang

Det er Tromsdalen som kommer best igang på Nadderud. Etter kun 5 minutter spilt setter Tromsdalen ballen i mål for første gang i kampen, men linjedommeren vinker av for offside.

Begge lagene er jevngode utover i omgangen og Lyn kommer til noen gode sjangser. Even Bydal prøver seg på to langskudd, men som dessverre for vår del går over mål.

Også Andreas Hellum prøver lykken fra langt hold. Superspissen trekker skudd fra 16 meter, men ballen går noe over mål. Hellum får senere ut i omgang muligheten fra frispark, men også denne gangen går ballen over målet.

Aleksander Pedersen måtte også ut i aksjon de første 45 minuttene. Tromsdalen kommer på et fint angrep, men Pedersen er våken. Målvakten vår redder både første skudd og returen.

Vi får omgangens siste angrep og forspillet til Anders Bjørntvedt Olsen er vakkert. Olsen river seg løs fra Tromsdalen-forsvaret og prikkskyter innlegget på Ole Breistøl som setter pannebrasken til, men nok engang går ballen over mål.

Det ender målløst til pause!

2. omgang

Lyn starter den andre omgangen godt og får kampens største mulighet etter 50 minutter. Klabb og babb i feltet etter hjørnespark før det kommer en avslutning på mål. Tromsdalen keeper får kontroll på ballen.

Så kommer kampens første scoring. Ole Breistøl får ballen alene på bakerste stolpe, bruker god tid og setter ballen kaldt opp i lengste. "Oledinho" Breistøl viser at han har kontroll på nervene i disse situasjonene. 1-0.

Etter scoringen fester Lyn et lite grep om kampen, men Tromsdalen viser styrker når de kommer i angrep. Fint angrep av TUIL ender i et kremmerhus-scoring av Tromsdalens spiller nummer 9, Didrik Hafstad. 1-1.

Tromsdalen var ikke ferdig med å sette kremmerhus i mål. Etter 83 minutter prøver TUILs nummer 14, Steffen Pedersen lykken fra utenfor 16-meteren. Nok engang et kremmerhus av en scoring som overlister Pedersen i buret. 1-2.

Lyn presser på for en utligning i sluttminuttene, men kampen ender 1-2 til Tromsdalen.

Høydepunkter

Se kampen sammen med Bastionen

Returoppgjøret skal spilles førstkommende søndag i Tromsø. Tromsø er langt unna Oslo, men Bastionen har ordnet slik at alle kan samles på Storgata 26 og se kampen sammen på søndag. For mer informasjon sjekk Bastionens sosiale medier.