U-LANDSLAGSLAGSKEEPER KLAR FOR LYN

Vi skynder oss av gårde og åpner dagens andre julegave. Her finner vi en svært spennende Viktor Engh.

Den unge keeperen har signert for Lyn og går inn i keeperteamet for 2023. Han kommer fra Notodden, der han spilte 10 kamper i PostNord-ligaen i 2022 etter overgangen fra Stabæk i mai.

Han startet karrieren i Jardar, men ble en del av Stabæk i 2019 og har de siste årene hospitert fast med a-laget til Bærumslaget. Nå går turen altså videre til oss på Oslo vest.

I 2022 har han spilt seks landskamper for U18-landslaget og har fra tidligere U17-landskamper også. Viktor er en meget spennende type som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

«Veldig fornøyd med å få Viktor på plass for de neste 2 årene. Viktor er en ung og meget talentfull keeper som er en del av U18-landslaget. Akkurat fylt 18 år i november og gått en meget god skole i Stabæk-systemet. Kommer fra spill i Notodden og har allerede fått erfaring med kamper fra PostNord-ligaen i 2022 tross sin unge alder. Vi ser frem mot å utvikle en allerede god keeper og vet at Viktor kommer til å gjøre sitt ytterste for å gi tøff konkurranse om keeperplassen. Velkommen skal du være Viktor!» sier sportslig leder Glenn Hartmann.

Velkommen til Lyn, Viktor!

Julenisse Hartmann er fortsatt ikke ferdig for dagen og allerede klokken 14.00 åpner vi dagens siste julegave.