Velkommen Jørgen Vedal Sjøl

Da er formalitetene på plass og det er fantastisk å ønske Jørgen Vedal Sjøl velkommen til Lyn.

Jørgen kommer fra Ørn Horten og spilte samtlige kamper for bruntrøyene i 2023 og har spilt PostNord-fotball de siste 4 sesongene for henholdsvis Ørn Horten og Bærum. 23-åringen var tidligere en del av Strømsgodset sitt akademi og er nå klar for nye utfordringer i verdens kuleste klubb.

Jørgen er en offensiv og løpssterk back med to gode innleggsføtter som produserer mye sjanser.

Hva tenker du om å spille for Lyn?

"Å spille for Lyn blir ekstremt gøy, det er en stor om ambisiøs klubb som er på vei oppover. Det virker som både spillergruppen og apparatet rundt har dannet en felles vinnerkultur jeg absolutt vil bli en del av.

Ikke minst å spille foran Bastionen blir noe helt eget som jeg ikke har opplevd tidligere, og et sånt engasjement og passion fra supporterne må gi enorm energi og motivasjon.

Det er et nivå opp fra det jeg er vant med så det blir gøy å kjenne på nivået i OBOS-ligaen, men jeg er sikker på at vi skal bite godt fra oss for det er mye kvalitet i dette laget.

Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang."

Glenn Hartmann har følgende å si om Lyns nyeste signering:

"Jørgen er en spiller vi har fulgt med i lang tid og vi er strålende fornøyde med at vi nå har blitt enige om en 2 års kontrakt. Han er en offensiv back med god fysikk og løpskraft som leverte mange målpoeng sist sesong. Jørgen har også en mentalitet og personlighet som passer godt inn i spillergruppa så vi gleder oss til samarbeidet fremover."

Velkommen til Lyn Jørgen!

Jørgen og Glenn.jpg