Velkommen Tobias Myhre!

Tobias Myhre kommer fra Strømmen IF og har signert en 2 års kontrakt med Lyn.

21 åringen har spilt i Strømmen de siste 3 sesongene og var kaptein på det unge Strømmen laget i fjor. Tobias er hovedsakelig indreløper, men spilte også høyreback som en nødløsning. Trenerteamet er veldig fornøyd med å få Tobias inn i laget.

"Det er en spiller vi har fulgt med lenge og er en person som passert godt inn i spillergruppa og miljø her i Lyn. Han er en veldig spennende og god spiller som kler indreløperrollen i Lyn og vi ser frem til å jobbe tettere sammen i årene fremover." Jan Halvor Halvorsen

Velkommen til Lyn, Tobias. Hvorfor falt valget på Lyn?

"Tusen takk for det. Grunnen til at valget falt på Lyn er at jeg føler det som har skjedd i Lyn de siste årene har vært veldig spennende og dette er noe jeg kunne tenkt meg å være med på videre. Samtidig så vet jeg at Lyn har ekstremt gode supportere som jeg gleder meg veldig til å spille foran og forhåpentligvis kunne gi dem noen gode opplevelser i løpet av sesongen. Etter et møtet med trenerteamet hvor de fortalte litt hva de tenkte om den kommende sesongen og deres planer om klubben og meg så følte jeg Lyn var det absolutt rette valget og da var valget til slutt ganske enkelt"

Kan du beskrive deg selv med noen ord som spiller?

"Jeg er hovedsakelig en indreløper som er glad i å være med offensivt for å kunne bidra med målpoeng. Jeg orker også å løpe mye og er glad i å plage motstanderen i det defensive spillet."

Hva gleder du deg mest til?

"Det jeg gleder meg mest til er å ta på meg drakta og spille matchene som handler om 3 poeng foran Bastionen som jeg vet kommer til å støtte oss. Det er jo selvfølgelig også et par Derby matcher man gleder seg veldig til denne sesongen."

Du har vært med på noen treninger nå, hva synes du om troppen så langt?

"Jeg synes troppen ser veldig bra ut. Til å være så tidlig i sesongoppkjøringen så synes jeg det har vært et veldig bra nivå og fokus på de få treningene jeg har deltatt på hittil, så det lover veldig bra inn mot sesongen."

"Avslutningsvis vil jeg bare si at jeg gleder meg veldig til å starte sesongen her med Lyn og har stor tro på at vi kan bite godt fra oss i en sesong med veldig mye kule matcher og gode lag."

Velkommen til Lyn, Tobias!

PS! Tobias Myhre er sønnen til assistenttreneren i VIF, Petter Myhre. Så det blir litt av et familie derby i vente 20. april!

Annonse fra Obos-ligaen: