Vi feirer gårsdagen sterke seier med å presentere vår nye arrangement og markedsmedarbeider.

Selv om vi alle trengte en liten sommerferie så har vi ikke ligget helt på latsiden. Vi klarte å nyte de dagene vi kunne få og er tilbake i full sving igjen nå. Vi kan vel heller ikke klage på starten av høstsesongen etter 2 sterke seire.

Det var stor pågang på stillingsannonsene vi sendte ut før sommeren og vi har brukt god tid på ansette de vi mener er de rette personene.

Tinna Larsdottir Flatø skal jobbe med hovedfokus på arrangementer, men også være med å bygge opp gode relasjoner til våre eksisterende og nye samarbeidspartnere. Hun kommer inn med masse energi, engasjement og har gode egenskaper som passer klubben. Dette sier hun selv om ansettelsen:

«Å dra på fotballkamper har alltid vært noe av det morsomste jeg vet, og å få muligheten til å få jobbe i en ambisiøs klubb som Lyn1896 er noe jeg derfor ikke kunne takke nei til. Selv har jeg spilt fotball i over 10 år, og har en bachelor i Sport Management. Tidligere har jeg jobbet i Norway Cup med medier og kommunikasjon, og nå ser jeg frem til å jobbe enda tettere med arrangement og marked innen noe av det som engasjerer meg mest. Jeg håper at mine erfaringer fra jobb og studier kan bidra til det løftet klubben ønsker - og ikke minst videreføre den gode stemningen på Bislett stadion.»
 

Vi ønsker Tinna velkommen til Lyn og ser frem til langsiktig samarbeid!

Hun kan nås på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: