VI RYKKER OPP TIL OBOS-LIGAEN!

Etter en solid bortekamp i returoppgjøret mot Hødd er det klart at vi skal spille i OBOS-ligaen neste sesong!

Med 3-0 seier "hjemme" mot Hødd forrige uke dro vi til Vestlandet med et meget godt utgangspunkt, men Hødd var klare for å gi oss kamp.

Det er er også hjemmelaget som styrer det meste av spill de første 10 minuttene. Hjemmelaget kommer til flere god sjangser og roper på straffe før det er spilt 5 minutter. Tv-bildene viser i ettertid at det aldri er snakk om noe straffe. 

Selv om Hødd var det beste laget i starten, er det vi som scorer kampens første mål. Etter åtte minutter spilt danser Ole Breistøl seg igjennom hele venstresiden til Hødd, og setter ballen i nærmeste hjørne! "Vakkert" er riktig ord for å beskrive den scoringen.

Etter scoringen kommer det en del halv-sjangser til begge lag, men vi må til det 38. spilleminutt før neste scoring. Hødd får et hjørnespark på slutten av omgangen, og ballen lander prefekt i bena på Syver Skeide som setter ballen i mål bak Pedersen. 1-1.

Henrik Loholt Kristiansen får også lov til å prøve seg på frispark fra 20 meter. Kristiansen får et meget godt treff, men ballen treffer tverrliggeren.

Stillingen blir 1-1 til pause og 4-1 sammenlagt!

2. omgang blir en god defensiv kamp fra vår del, men vi hadde en siste scoring i oss før sesongen var over. På tampen av kampen kontrer Henrik Elvevold inn 2-1 scoringen og vi vinner kampen 5-1 sammenlagt!

Alle målene kan du se HER!!!

Masse reaksjoner vil komme fortløpende på sosiale medier!

En stor takk til alle Lyn-supportere og verdens beste supportergruppe, Bastionen! Dere har ryggen vår uansett når og hvor, og skaper rammer rundt fotballkamper få bare kan drømme om. Dette opprykket er deres! 

Lagoppstilling Lyn:

1 Alexander Pedersen 

22 Håvard Meinseth 

6 Daniel Schneider

4 William Sell (K)

18 Herman Solberg Nilsen 

21 Julius Friberg Skaug 

5 Even Bydal 

7 Henrik Loholt Kristiansen 

9 Anders Bjørntvedt Olsen 

 19 Andreas Hellum 

16 Ole Breistøl

Lagoppstilling Hødd:

1 Ole Alme 

4 Peder Nersveen 

6 Thomas Lillo 

24 Erlend Larsen

77 Marius Alm (K)

11 Torbjørn Kallevåg

17 Kjetil Tøsse 

20 Syver Skeide 

28 Renato Ziko 

9 Alfred Scriven 

21 Gustav Mogensen